Тимошенко буде на програмі «Шустер live». Її звинувачують в поверненні чорних списків

18 Грудня 2009
23155
18 Грудня 2009
16:23

Тимошенко буде на програмі «Шустер live». Її звинувачують в поверненні чорних списків

23155
Тимошенко буде на програмі «Шустер live». Її звинувачують в поверненні чорних списків

Журналіст «Української правди» Сергій Лещенко вважає, що Юлія Тимошенко повертає чорні списки журналістів. Про це він заявив у своєму блозі.

 

«Сьогодні Тимошенко іде на ефір до Савіка Шустера на каналі "Україна", - пише Лещенко. - Прес-служба уряду рекомендувала не включати моє прізвище в список журналістів, запрошених на ефір з нею, а "Савік Шустер Студія" не наважився суперечити цьому. Тепер я на власному досвіді мав змогу переконатися, що в Україні запроваджені чорні списки журналістів».

 

Головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак у коментарі ТК зазначила, що остаточного рішення щодо запрошення Сергія Лещенка для участі у програмі не було. «Вчора на редакційній нараді обговорювалися кандидатури журналістів, яких ми б хотіли запросити на програму. Звучали різні прізвища, в тому числі й Сергія Лещенка, але в результаті було прийнято рішення його не запрошувати. Ведучий програми вважає Сергія професійно пишучим журналістом, але не кращою кандидатурою для ефірного телебачення», - сказала Дарка Чепак.

 

ТК намагається отримати коментар у прес-службі прем'єр-міністра.

 

Нагадаємо, що подібна ситуація трапилася два тижні тому під час візиту Юлії Тимошенко на програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер». Тоді прес-служба Юлії Тимошенко відкинула всі звинувачення у цензурі, а Євген Кисельов зазначив ТК, що гості, які погоджуються прийти до нього на програму, фактично погоджуються на колективне інтерв'ю, тому мають право вибирати з ким їм говорити, а з ким - ні.

 

Як писала ТК 18 грудня Тимошенко, Ющенка і Януковича запросили на програму «Шустер live».

 

За повідомленням прес-служби «Савік Шустер Студії» наразі участь в ток-шоу зголосилася взяти Юлія Тимошенко. Цю інформацію підтвердила її прес-секретар Марина Сорока в офіційному листі до редакції. Тема програми «Пріоритети для країни».

 

«Редакція не отримала письмової відповіді від президента та лідера опозиції. Разом з тим, вчора представник Секретаріату Президента в телефонній розмові заявив, що Віктор Ющенко 18 грудня перебуватиме у запланованій поїздці до Вінницької області», - йдеться у повідомленні.

 

Народний депутат Ганна Герман повідомила ТК, що Віктор Янукович сьогодні візьме участь у прямому телемості з Донецьком. «Віктор Янукович мав сьогодні летіти в Донецьк, зустрічатися з дітьми-сиротами, але через негоду не зміг туди дістатися. Тому він розмовлятиме з ними через телеміст», - сказала Ганна Герман, уточнивши, що сам телеміст у Києві буде організований прямо з офісу партії, який знаходиться в кінотеатрі «Зоряний».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23155
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Обормот
5247 дн. тому
А кто бы сомневался, что так будет. Дама с косой и не такое может, еще Данилыча вспомните, как светоча демократии и поборника свободы слова.
prosto
5248 дн. тому
Я бездарный журналист Вася Петечкин с газеты "Лживая правда" тоже хотел пообщаться с Юлей Тимошенко...а меня не пригласили....это же "ЦЕНЗУРА", возвращение к "черным спискам" и наступление на свободу слова, теперь же обо*р*ть нельзя же ее.
Jew
5248 дн. тому
СЛЕДСТВИЕ ВЕДУТ ЗНАТОКИ: разгадка//01.12.2009 23:31:36 Сайт "Журналисты против депутатов" сделан и обслуживается ляпшим другом Чаленко по алконавтике, панку, трэшу, телкам и антиукраинизму неким гражд-м РФ В.Петровым (тем самым придурком, что работает в штабе Яценюка, придумывая фотоколлажи о сексе с Тимошенко или ТВ-педерачи из землянки с другом В.Павлюком). Вот г-н РФ В.Пьотров решил пиарнуть Чаленко уткой о якобы "черных списках" на него на "Интере" (где с боку от контуженного Канавина прижился еще один друг этой шайки – Белянский... Если че, он даст интервью, "шо все у Киселева именно так и було"). Тупо однако сработано, туповатенько.
BDNO5
5248 дн. тому
После скандальных списков на киселевском ИНТЕРЕ, команда не пущать неугодных и неудобных журиков уже поступила на УКРАИНУ. Шо они все творят. Зрителям дают похавать партийно-выборную эрзац-кашку?
Breeze
5249 дн. тому
эхо // 18.12.2009 17:56:51 Насправді Лещенко говорив не так. Він казав, що зазвичай на ток-шоу не ходить, але на зустріч з Тимошенко пішов би, бо у нього напичилося до неї чимало запитень.
эхо
5249 дн. тому
Лещенко сам писал пару недель назад в комментах к блогу Чаленко (его, Скрыпина и Лещенко якобы Юля запретила приглашать на Большую политику с Киселевым) , что он никогда по ток-шоу не ходил и впредь не собирается. Что изменилось за две недели?
в гостях у ТК
5249 дн. тому
Вроде бы Шустер приглашал на передачу Ющенко, Тимошенко и Януковича. Речь шла о дебатах кандидатов в президенты. Двое от дебатов отказались. И Лещенко собирался подменить кого-то из этих двоих. Если бы меня спросили, кого, еще полгода назад я бы ответил, что Андреича. Сейчас, судя по непрекращающимся истерикам героической вдовы и вони, потоками льющейся с ее сайта (боится, что при неблагоприятном для нее исходе выборов придется заново ходить на допросы и всплывет ее роль в убийстве?), Серега должен был дебатировать от имени Федорыча.
Jew
5249 дн. тому
"димократ" Лещенка которого якобы не взяли в эфир "Шустера" тут же заревел белугой в "блоге" Сергій Лещенко [ 126 ] Тимошенко повертає чорні списки журналістів 18.12.2009 15:05 предварительно защитив его от неприятных посетителей занеся их в "чорні списки " вот такая "димократия" от сливных баков УКР ПРАВДЫ:)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду