detector.media
23.12.2009 19:18
Герман каже, що Янукович прийде в «Шустер live». У Шустера поки про це не знають

Ганна Герман повідомила інтернет-видання «Українська правда» про те, що Віктор Янукович візьме участь у п'ятничній підсумковій програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» 25 грудня.

 

За її словами, Янукович виступатиме в тому ж форматі, як минулої п'ятниці прем'єр Юлія Тимошенко. «Наш лідер прийняв запрошення і в п'ятницю буде на програмі. Він буде сам, точно так, як минулого разу Тимошенко, в тому ж форматі. Однак він відповість на усі запитання, які будуть поставлені йому впродовж програми», - цитує УП Ганну Герман.

 

Головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак повідомила ТК, що студія поки не отримала офіційного підтвердження від Віктора Януковича про участь в ефірі. Як повідомляла ТК, 21 грудня продакшн висловив готовність надати прямий ефір - аж до додаткових випусків програми - Вікторові Януковичу та Вікторові Ющенку і попросив їх повідомити про свою участь не пізніше, ніж за 48 годин до прогнозованого ефіру. Станом на 19:00 23 грудня ніхто з них офіційно не зголосився.

 

Нагадаємо, 18 грудня передбачалася програма у вигляді дебатів між трьома кандидатами: Віктором Ющенком, Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем. Однак двоє запрошених не прийшли, і гостею «Шустер live» була Юлія Тимошенко. Згодом Ганна Герман заявила, що власник ТРК «Україна» Рінат Ахметов був обурений таким станом речей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY