Ганна Герман: Ахметов обурений Савіком Шустером

22 Грудня 2009
22914
22 Грудня 2009
17:40

Ганна Герман: Ахметов обурений Савіком Шустером

22914
Ганна Герман: Ахметов обурений Савіком Шустером

Автор і ведучий проекту «Шустер Live» - Савік Шустер працює проти України», переказує слова  Ганни Герман «Українська правда» з посиланням на Острів. Мотивувала вона це тим, що запрошення на програму «Шустер Live» 18 грудня було надіслано Януковичу тільки 18 грудня о третій годині дня.

 

«Я не називала Шустера ворогом України. Якщо дослівно, то я сказала, що Савік Шустер приніс багато шкоди Україні. Я вважаю, що в його діях є ознаки корупції, тому що він підлаштував усе так, щоб на програму прийшла одна Тимошенко. Мені не подобається оця манера Шустера - зіштовхувати людей, створювати штучні конфлікти. Саме це дуже шкодить Україні», - сказала Ганна Герман в коментарі «Детектор медіа».

 

Герман також зауважила, що 16-го вони отримали запрошення на програму, але там мали бути зовсім інші учасники. «До участі були запрошені Михайло Касьянов, політологи. А 18-го о 15-й годині мені передали факс, де серед гостей ні Касьянова, ні політологів уже не було. Були три лідери і журналісти. Але кандидати у президенти мають дуже щільний графік, і Савік про це знає. Зокрема у Віктора Федоровича на п'ятницю була запланована поїздка в Донецьк», - сказала Ганна Герман.

 

Вона також додала, що Янукович дав Шустеру прямий номер телефону, але Савік йому не дзвонив. Крім того не відповідав на дзвінки й Ганни Герман.

 

Головний редактор «Савік Шустер Студії» Дарка Чепак у коментарі ТК зазначила, що запрошення до участі в програмі були розіслані ще  16 грудня, тобто за три дні до ефіру. «Ми розіслали запрошення і факсом і мейлом, є вхідні і вихідні номери, є перелік гостей, які мали брати участь у цій програмі. Крім того це запрошення було озвучено в ефірі програми, яка йшла в середу 16 грудня», - сказала Дарка Чепак.

 

Нагадаємо, на прямий ефір «Шустер Live» у п'ятницю 18 грудня були запрошені президент Віктор Ющенко, прем'єр Юлія Тимошенко і Віктор Янукович. Однак, ефір відбувся тільки за участю прем'єр-міністра.

 

За словами Герман, власник ТРК «Україна», народний депутат від ПР Рінат Ахметов був обурений таким станом речей. «Я вважаю, що Савік нечесно спрацював собі на користь. Савік величезну негарну справу робить для України. І я думаю, що він уже не довго буде робити», - заявила Герман.

 

Як відомо, Шустер вже запросив повторно Ющенка і Януковича на ефір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22914
Читайте також
27.12.2009 18:37
Отар Довженко
31 574
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sam
5236 дн. тому
По поводу Г.Герман и ее слов про Тимошенко и окружной должен сказать, что с такой рожей как у Ганки не то что на окружную, даже на вокзал обслуживать бомжей не возьмут
talant
5236 дн. тому
// // 22.12.2009 20:51:14 --- Совершенно верно.
Andre
5237 дн. тому
Интересно почему другие 15 кандидатов в Президенты не кричат,что их не позвали? А Герман одна орёт как бешенная.По отношению к ним это вообще верх несправедливости--Януковича и Ющенко хоть позвали,а других вообще нет и это факт госпожу Герман почему-то не беспокоит.А если бы Тимошенко говорила тоже самое но на другом канале и там бы вообще никого не звали...То есть вся проблема получается,что Савик позвал кого то куда то ---- так что уже и позвать никого некуда нельзя ---- а ещё о какой то свободе слова бредит,когда даже позвать как хочешь нельзя,а если бы вообще не звал,то где проблема ---других же не позвал и ничего.Тем более канал контролируется регионами и там если надо то Янукович может хоть каждый день выступать.Думаю всё гораздо проще---Герман сама отсоветовала Януковичу идти,потому что это легче чем научить что говорить,но она забыла что это не футбол а шоу,которое в отличие от футбола состоится даже с одним участником тем более,который привык к монологам и теперь соответственн хочет свою вину на бедного,или не бедного,Савика перевести...
Ontario
5237 дн. тому
Бачила 100 %. Не угомониться перевертниця. Цікаво чи може така людина на себе подивитися зі сторони і що люди про неї говорять ? Ні. Як і гарант.
Влад
5237 дн. тому
"Мені не подобається оця манера Шустера - зіштовхувати людей, створювати штучні конфлікти." - ти ба, коли це з її планами співпадало, то й нічого було, ніби.
//
5237 дн. тому
Да фигня это всё. Продумано наперед, и очень тонко. Чтобы Юля не напросилась 15-го января на "последние минуты агитации", разыграли всё как по нотам. Теперь Янеку и Ющу достанется по программе, грязи нальют по-полной, причем ни отвечать, ни задавать неудобные вопросы никто не будет - способность Савика "фильтровать" журналюг всем давно известна. Так что Ганка очередно раз муляку поднимает. (А Савик один хрен никому после выборов не будет нужен)
Фердинанд Пих
5237 дн. тому
Скорее это связано с нерадивостью персонала,которому вовремя не растолковали,где надо ...рвать,а где и ... положить.В случае с Януковичем-явный просчет и Савик,который ,как фигура ,на украинском медиапространстве уже не то что бы мертв,а так ...доживает просто не может это не понимать.Учитесь правильно подбирать и организовывать менеджмент
talant
5237 дн. тому
Янукович специально не пришел. В прямых дебатах его уделает кто угодно. А теперь возмущается. Смешно. Другое дело, "бомбить" конкурента на пару с Президентом. Всё по плану.
бачила
5237 дн. тому
шановна пані герман, ви набагато більше шкодите україні, аніж шустер. так що дайте йому спокій і поменше махайте помелом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду