Нацрада позбавила свого голову права призначати позапланові перевірки

14 Квітня 2009
20402
14 Квітня 2009
12:24

Нацрада позбавила свого голову права призначати позапланові перевірки

20402
Нацрада позбавила свого голову права призначати позапланові перевірки

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 14 квітня прийняла  зміни до інструкції «Про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги України». Відтепер усі позапланові перевірки телерадіоорганізацій можуть проводитись тільки за рішенням Національної ради. Раніше це положення інструкції формувалося таким чином, що позапланові  перевірки проводились як за рішенням Нацради, так і за рішенням її голови.

 

Під час обговорення Владислав Лясовський, відповідальний секретар Нацради, зауважив, що мета цього рішення – позбавити перевірки будь-яких елементів суб'єктивізму.

 

Також Нацрада вирішила не скеровувати це рішення до Міністерства юстиції для опублікування, оскільки воно не є рішенням загальної регуляторної дії, а має інструктивний характер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20402
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жигули
5493 дн. тому
Пошел взрослый дерибан
Мэрс
5493 дн. тому
И это Владику говорить о субьективизме? Пацаны приехали
Тотализатору
5493 дн. тому
Ставлю 200 что будит ниукраинцэм (и не русским тоже)
Тоталізатор
5493 дн. тому
Ставлю 2 грн. за те, що наступного голову нацради зватимуть Владиком
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду