Нацрада звільнила Віталія Шевченка з посади голови

21 Квітня 2009
35645
21 Квітня 2009
14:20

Нацрада звільнила Віталія Шевченка з посади голови

35645
Нацрада звільнила Віталія Шевченка з посади голови

21 квітня на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення  на  прохання Віталія Шевченка було  розглянуто  його заяву про звільнення за власним бажанням з посади голови Національної ради. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Заяву Шевченка було задовільнено одноголосно. На засіданні були присутні шість із восьми членів Національної ради,  крім Віталія Шевченка і Ігоря Куруса.  Національна рада доручила першому заступнику голови Національної ради Андрію Мірошниченку видати відповідний наказ.  

 

Нагадаємо, Віталій Шевченко подав у відставку з посади голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 8 квітня. Разом із ним заяву написав перший заступник голови Ігор Курус. 14 квітня Національна рада розглянула і задовольнила заяву Ігоря Куруса, але відклала розгляд заяви Віталія Шевченка, пославшись на його відсутність. Питання про відставку Шевченка Нацрада має намір розглянути після його повернення з відпустки. 15 квітня пан Шевченко попросив розглянути і задовільнити його заяву за його відсутності.

 

Віталій Шевченко, призначений членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення постановою Верховної Ради у липні 2002 року, очолював цей орган з квітня 2005 року. До того протягом 2 років був заступником голови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35645
Теги:
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
walker
5489 дн. тому
Не так все просто....А кто теперь за развод с лицензиями на мультиплексы ответит?
strelets
5489 дн. тому
Слава Богу!Сколько этих неадекватных людей можно было держать на должности!?
Севастополец
5489 дн. тому
Мавр сделал свое дело мавр может уходить!!!! Совсем его не жалко))) Я думаю деньгами он себя обеспечил до глубокой старости!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду