Нацрада чекає на подання, щоб зайнятись призначенням нового голови

22 Квітня 2009
18062
22 Квітня 2009
13:51

Нацрада чекає на подання, щоб зайнятись призначенням нового голови

18062
Нацрада чекає на подання, щоб зайнятись призначенням нового голови

Голову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення обиратимуть тоді, коли буде подання трьох членів Національної ради. Про це 22 квітня заявив перший заступник голови Нацради Андрій Мірошниченко, відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу щодо майбутнього голови.

 

Він також підтвердив готовність Нацради розглянути це питання щойно таке подання надійде.

 

Тим часом у коментарі газеті «Экономические известия» член Нацради Тетяна Лебедєва зазначила, що ніщо не заважає Нацраді працювати, не обираючи нового голову замість звільненого з цієї посади 21 квітня Віталія Шевченка.  «Сьогодні ми маємо легітимного першого заступника голови Нацради, який може виконувати обов'язки голови, заступника і відповідального секретаря, - сказала вона. - Зараз ніщо не заважає нам далі нормально працювати, призначати та проводити перевірки телерадіоорганізацій, розглядати різні заяви».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18062
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любопытный
5483 дн. тому
Что же мешает произвести проверку радио "Алла" и спросить, почу оно вещает без лицензии?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду