Ганна Герман: Я зроблю все, щоб головою Нацради стала Олена Бондаренко

15 Квітня 2009
21193
15 Квітня 2009
17:44

Ганна Герман: Я зроблю все, щоб головою Нацради стала Олена Бондаренко

21193
Ганна Герман: Я зроблю все, щоб головою Нацради стала Олена Бондаренко

Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Ганна Герман (фракція Партії регіонів) зробить усе можливе, аби наступним головою Національної ради з питань телебачення і радіомовлення стала її колега по фракції Олена Бондаренко. Про це пані Герман повідомила «Детектор медіа»

 

«Сьогоднішня заява Віталія Шевченка доводить те, що його рішення піти у відставку - не емоційне, а виважене і остаточне. Тож у цій ситуації Національній раді слід негайно розглянути заяву пана Шевченка, звільнити його від обов'язків і призначити нового голову Нацради, - сказала пані Герман. - Мені здається, що дуже добрим кандидатом на цю посаду була б Олена Бондаренко. Вона дуже довго займалась цією проблематикою, чудово знає предмет, є людиною досить принциповою і порядною. Я робитиму все, щоб під час висування кандидатів моя партія та фракція підтримала кандидатуру Олени Бондаренко».

 

Нагадаємо, голова Нацради обирається з-поміж членів Нацради більшістю голосів цього органу. Оскільки у двох членів Нацради - Віктора Понеділка та Тетяни Лебедєвої - завершився термін повноважень, а за офіційною процедурою члени «парламентської четвірки» призначаються на посаду та знімаються з неї постановою ВР, пані Герман має намір ініціювати включення цього питання у порядок денний на наступній погоджувальній раді.

 

«Я думаю, парламент готовий це зробити, - сказала пані Герман. - З мого боку не було активних дій у цьому напрямку, бо я чекала остаточного рішення Віталія Шевченка». Із своїми колегами по фракції Ганна Герман це питання ще не обговорювала, але має намір зробити це 16 квітня.

 

Між іншим, сьогодні мало відбутися засідання Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, в порядку денному якого було питання про розгляд звіту Нацради. Ганна Герман, як голова Комітету, засідання перенесла на завтра, однак питання про звіт регуляторного органу, за інформацією джерел ТК, у ньому вже не фігурує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21193
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Понятно
5064 дн. тому
А-ля вы большие падруги. Паэтому
Bob
5496 дн. тому
Тока не эта перепуганная урыстка ! Она невменяемая (шоб не матюкацца)
Крик
5496 дн. тому
Кто-бы не пришел- хуже не будет
справедливий
5496 дн. тому
Пані Ганно, отакої! Ви часом не в канцелярії Господа працюєте? ( Хай Бог простить). Звідки така безапеляційність?! Звідки така самовпевненість?! Можливо й - Олена Бондаренко, можливо й хтось інший... Справа не в іменах - у принципі "відбору" сильнішого. Точно так безапеляційно були призначені й Шевченко з Курусом. І що з того вийшло? ...Бідна Україно, бідні твої діти!...
Все
5496 дн. тому
все? тоді стриптиз в праймтайм годиться.
Сусликов
5496 дн. тому
Вітьок! За скільки продав регіоналам своє крісло? За душу не питаю, давно реалізована.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду