Шевченко, Курус і Плаксюк висунули Лясовського на посаду голови Нацради. Він узяв самовідвід

23 Квітня 2009
23637
23 Квітня 2009
17:33

Шевченко, Курус і Плаксюк висунули Лясовського на посаду голови Нацради. Він узяв самовідвід

23637
Шевченко, Курус і Плаксюк висунули Лясовського на посаду голови Нацради. Він узяв самовідвід

Члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення висунули кандидатуру Владислава Лясовського на посаду голови Нацради. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

«До прес-служби Національної ради надійшло прохання членів Національної ради щодо оприлюднення інформації про те,  що відповідно до статті 9 Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", в якій сказано: „Кандидатури на посаду голови Національної ради висуваються за поданням не менше трьох членів Національної ради", членам Національної ради запропоновано розглянути кандидатуру Владислава Лясовського на посаду голови Національної ради. У поданні міститься прохання розглянути питання невідкладно», - йдеться у повідомленні. Прізвища членів Національної ради, які зробили подання, не повідомляються. За інформацією джерел ТК, подання підписали Віталій Шевченко, Ігор Курус і Юрій Плаксюк.

 

«Владислав Лясовський, безперечно, гідна кандидатура, і ми неодмінно розглянемо її, - прокоментувала ТК член Національної ради Тетяна Лебедєва. - Проте, думаю, авторам подання варто було поставити до відома інших членів Національної ради та самого пана Лясовського».

 

«Я із здивуванням дізнався про це подання і моментально написав заяву про самовідвід», - сказав ТК відповідальний секретар Нацради Владислав Лясовський, висловивши вдячність колегам за виявлену довіру.

 

Вибори голови Нацради відбуваються за процедурою таємного голосування. Наступне чергове засідання органу заплановане на 29 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23637
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
olga
5482 дн. тому
А Курус с Шевченком "белые и пушистые"! Поспрашивайте людей, вам порассказывают о их методах и их "приоритетах"!
Djymal
5482 дн. тому
Кого, Лясовського головою Нацради??? Та він же провокатор, інтриган і майстер загрібати жар чужими руками. Він підбив інших віддати кіпу частот 4-х радіокомпаній російському радіо «Алла». Він гальмує проведення перевірок за фактами їх безліцензійного мовлення, та ще й із зміненою концепцією. Можна уявити, який дерибан буде в НР, якщо його оберуть головою. А до цього йдеться, бабло робить своє. Цікава деталь – з роботи звільнили представника НР в області Булатецького за те, що той відмовився скласти представницький мандат, а Лясовський будучи членом НР досі тримає мандат депутата обласної ради грубо порушуючи закон! Адже закон забороняє члену НР мати представницький мандат. Подвійна мораль? Виходить одні мусять виконувати закон, а йому привілеї? Куди дивиться Президент, Генпрокуратура, СБУ, Головдержслужба,?
Вадим
5482 дн. тому
Це вже повний фарс.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду