Publicis виводить в Україну міжнародне цифрове агентство Digitas

22 Вересня 2009
14756
22 Вересня 2009
12:35

Publicis виводить в Україну міжнародне цифрове агентство Digitas

14756
Publicis виводить в Україну міжнародне цифрове агентство Digitas

Рекламно-комунікаційний холдинг Publicis Groupe Ukraine створив новий підрозділ - цифрове агентство Digitas. Як повідомляється у релізі холдингу, це буде агентство повного циклу, яке займатиметься стратегічним плануванням кампаній, баїнгом та розміщенням реклами.

 

Директором компанії призначено Максима Макаренка, який останні чотири роки керував агентством «Ехо», а до цього працював у Provid/BBDO, Initiative Media, Actis/Armitage.

 

«Генеральний директор Publicis Groupe Ukraine Олег Попенко вважає, що Digitas - це прототип агентства майбутнього, здатного відповісти на головні виклики рекламної галузі: обвал ефективності прямої реклами та перетікання аудиторій масових медіа в інтернет, де вони розпорошуються поміж тисяч і тисяч переважно нішевих ресурсів», - зазначається у повідомленні холдингу.

 

Digitas у світі - це цифрове агентство з 30-річним досвідом роботи, з 2007 року належить Publicis Groupe.

 

Як повідомляв Олег Попенко в інтерв'ю «Детектор медіа», до кінця 2009 року холдинг планував створити окремий digital-юніт. «[Это будет] отдельное подразделение группы (но не обязательно брендированное), с отдельным штатом, специализирующееся на всех видах цифровых коммуникаций - не только на интернете. В прошлом году мы не смогли выиграть некоторые тендеры, в том числе - потому что не было такого специализированного юнита. Хотим исправить ситуацию. Кроме того, у нас есть клиенты, которые уделяют значительное внимание интернету - Philip Morris, к примеру», - зазначив він.

 

Нагадаємо, посиленням інтернет-напряму наразі також займається агентство АІТІ/Carat.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду