Microsoft продав Publicis Groupe рекламне агентство Razorfish

10 Серпня 2009
18850
10 Серпня 2009
18:00

Microsoft продав Publicis Groupe рекламне агентство Razorfish

18850
Microsoft продав Publicis Groupe рекламне агентство Razorfish

Одна з найбільших рекламних груп світу, Publicis, придбала в корпорації Microsoft рекламне агентство Razorfish за $530 млн. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті групи.

 

«Придбання Razorfish - це черговий крок вперед до нашої стратегічної мети - вибудови нашого світового лідерства у цифрових комунікаціях. Це критично важлива сфера для наших клієнтів», - зазначає Моріс Леві, голова та виконавчий директор Publicis Groupe.

 

Також у рамках угоди компанії укладуть договір про стратегічну співпрацю, за яким Publicis купуватиме рекламні площі інтернет-ресурсів Microsoft за пільговими цінами протягом найближчих 5 років. Як пише The Financail Times, передбачається, що за наслідками придбання Razorfish група отримуватиме від digital-операцій близько 25% усіх своїх доходів.

 

Угоду буде завершено до кінця 2009 року. Близько 55% ціни буде виплачено готівкою, іншу частину - 6,5 мільйонами так званих treasury shares (акцій, що не дають права голосу чи дивідендів). Кінцеву пропорцію буде вирахувано за тиждень до завершення транзакції - залежно від середньої вартості акцій групи за попередні 20 днів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18850
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду