Максим Макаренко залишає Publicis Groupe

7 Грудня 2010
4456
7 Грудня 2010
12:41

Максим Макаренко залишає Publicis Groupe

4456
Максим Макаренко залишає Publicis Groupe

Максим Макаренко йде з посади директора інтернет-агентства Digitas, що входить до однієї з найбільших рекламних груп Publicis Groupe Ukraine. Про це повідомляє Watcher.com.ua із посиланням на запис Максима Макаренка у LinkedIn. Там зазначено, що керівником Digitas пан Макаренко був до грудня 2010 року.

 

Максим Макаренко наразі відмовився офіційно коментувати ситуацію.

 

За неофіційною інформацією представників Publicis, ухід директора Digitas спричинений певними непорозуміннями між ним і керівником холдингу Олегом Попенком.

 

Нагадаємо, Digitas було створено наприкінці минулого року. Перед агентством насамперед ставилося завдання надавати сервіс наявним клієнтам медіаагентств холдингу. Digitas також брав участь у окремих тендерах на інтернет-акаунти, проте виграв небагато з них. За інформацією представників холдингу, цього року агентство було планово збитковим: завдання вийти на самоокупність перед ним не ставилося. Офіційних коментарів керівництва Publicis «Детектор медіа» наразі отримати не вдалося.

 

До 2010 року Publicis Groupe Ukraine працював з незалежним агентством ITCG. За словами директора цього агентства Андрія Скорика, про часткове відновлення співпраці мова не йде. Ухід Максима Макаренка пан Скорик прокоментував так: «Максим - амбіційна особистість, у якої є бажання керувати власним агентством. А працюючи у великій структурі, робити це складно - у в'язку з бізнес-стосунками як усередині цієї структури, так і поза нею. Таких спеціалістів, як він, у країні одиниці, тому, думаю, він не залишиться без діла».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду