detector.media
22.09.2009 12:35
Publicis виводить в Україну міжнародне цифрове агентство Digitas

Рекламно-комунікаційний холдинг Publicis Groupe Ukraine створив новий підрозділ - цифрове агентство Digitas. Як повідомляється у релізі холдингу, це буде агентство повного циклу, яке займатиметься стратегічним плануванням кампаній, баїнгом та розміщенням реклами.

 

Директором компанії призначено Максима Макаренка, який останні чотири роки керував агентством «Ехо», а до цього працював у Provid/BBDO, Initiative Media, Actis/Armitage.

 

«Генеральний директор Publicis Groupe Ukraine Олег Попенко вважає, що Digitas - це прототип агентства майбутнього, здатного відповісти на головні виклики рекламної галузі: обвал ефективності прямої реклами та перетікання аудиторій масових медіа в інтернет, де вони розпорошуються поміж тисяч і тисяч переважно нішевих ресурсів», - зазначається у повідомленні холдингу.

 

Digitas у світі - це цифрове агентство з 30-річним досвідом роботи, з 2007 року належить Publicis Groupe.

 

Як повідомляв Олег Попенко в інтерв'ю «Детектор медіа», до кінця 2009 року холдинг планував створити окремий digital-юніт. «[Это будет] отдельное подразделение группы (но не обязательно брендированное), с отдельным штатом, специализирующееся на всех видах цифровых коммуникаций - не только на интернете. В прошлом году мы не смогли выиграть некоторые тендеры, в том числе - потому что не было такого специализированного юнита. Хотим исправить ситуацию. Кроме того, у нас есть клиенты, которые уделяют значительное внимание интернету - Philip Morris, к примеру», - зазначив він.

 

Нагадаємо, посиленням інтернет-напряму наразі також займається агентство АІТІ/Carat.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY