Екс-керівник Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство Digitas

12 Липня 2011
11982
12 Липня 2011
20:13

Екс-керівник Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство Digitas

11982
Екс-керівник Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство Digitas

Екс-директор Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство повного циклу Digitas, яке входить до комунікаційно-рекламного холдингу Publicis Groupe Ukraine. Про це «Детектор медіа» повідомили в піар-службі холдингу.

 

Ольга Сич працювала протягом 10 років у друкованих та інтернет-виданнях, у тому числі очолювала відділи маркетингу та окремі друковані видання й інтернет-проекти. До Publicis Groupe вона перейшла з холдингу KP Media, де працювала директором інтернет-порталу Bigmir.

 

В агенції Digitas та холдингу Publicis Groupe впевнені, що новий керівник посилить команду й «утвердить агентство в лідерах ринку всерйоз і надовго».

 

Нагадаємо, що агентство Digitas Ukraine було створено у вересні 2009 року. Перед агентством насамперед ставилося завдання надавати сервіс наявним клієнтам медіаагентств холдингу. У 2010 році Digitas посіло третє місце в рейтингу інтернет-медіаагентств України за бюджетами (дані ВРК).

 

У грудні 2010 року Digitas залишив його перший директор Максим Макаренко. У березні 2011 року він став менеджером зі зв'язків з агентствами українського офісу Google.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду