Загальнонаціональну панель оплачуватимуть «1+1» та Publicis

8 Січня 2009
6541
8 Січня 2009
13:14

Загальнонаціональну панель оплачуватимуть «1+1» та Publicis

6541
Загальнонаціональну панель оплачуватимуть  «1+1» та Publicis
Згідно з рішенням Індустріального телевізійного комітету (ІТК), ухваленим в останні дні грудня 2008 року, замовниками піплметричних вимірювань у селах і містах із населенням, меншим за 50 тисяч, є лише два члени ІТК – телерадіокомпанія «Студія «1+1» та рекламний холдинг Publicis Worldwide (у формі ЗАТ «ММС Ком’юнікейшнз Україна», генеральний директор Олег Попенко). Дані вимірювань доступні від імені ІТК з посиланням на замовників цих даних.
 
Решта засновників ІТК, підписантів контракту з Gfk Ukraine, є замовниками панелі «50 тис.+». Дані панелі «50 тисяч+» доступні від імені ІТК.
 
За це рішення засновники ІТК голосували одностайно. Воно діятиме доти, доки не буде прийнято іншого рішення з даного питання.
 
Нагадаємо, у листопаді телеканал «1+1» заявив про намір у 2009 році продавати рекламний час за загальнонаціональною панеллю. 22 грудня ІТК оприлюднив звіт міжнародного аудиту панелі GFK Ukraine.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6541
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5585 дн. тому
не збираюсь, по перше: не вірю, що з 20 млн. за всю панель в 2009р, всього лиш 2 млн складає 50-, по друге: не вірю що 1+1 заплатить, тому що в них немає грошей заплатити штрафні за розрив з ВІ Пріоритетом (читай «Відео Інтернешнл» готова судитися з «1+1» і СМЕ)
ігорю
5587 дн. тому
ігорю, доплата за панель "50-" - це 2 млн. грн. на двох виходить не так і багато. вибачся за "брехня", а?
Игорь
5587 дн. тому
брехня, у 1+1 не хватит денег оплатить всю панель 50-
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду