«Перший діловий» дивитимуться в Канаді

1 Вересня 2009
11271
1 Вересня 2009
14:01

«Перший діловий» дивитимуться в Канаді

11271
«Перший діловий» дивитимуться в Канаді

«Перший діловий» дивитимуться у Канаді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Додаткову аудиторію телекомпанія отримала, вигравши конкурс канадської компанії Ethnic Channels Group, що спеціалізується на забезпеченні мовлення етнічних телеканалів на території Канади. «Підвищений інтерес викликали інформаційно-аналітичні програми, новинні блоки, а також тематичні проекти у різних сферах економіки і бізнесу», - коментує продюсер телеканалу Тамара В`югіна.

 

Відтепер «Перший діловий» включено до телевізійного пакету ECG. Крім того, телекомпанія уклала міжнародний контракт з провайдером послуги IPTV. Це означає передачу прав на трансляцію каналу у світі і доставку контенту з використанням технології iptv - цифрового інтерактивного телебачення в мережах передачі даних за протоколом IP.

 

«Найближчим часом наш партнер планує агресивне розширення зони географічної присутності в Південній Америці і країнах Східної Європи, відповідно покриття "Першого ділового" поширюватиметься і на ці країни», - обіцяє пані В`югіна.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11271
Читайте також
25.03.2009 13:42
Елена Рудик, для «Детектор медіа»
12 310
19.02.2009 07:53
Наталья Голованова
, для «Детектор медіа»
45 692
17.04.2008 16:33
Игорь Лосев
, для «Детектор медіа»
3 641
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
5356 дн. тому
Могу только поздравить г-на Антимони и г-на Левина (Ethnic Channels Group) с очередным "разводом" :) Теперь очередь "Первого делового" наступать на грабли, когда сигнал бюудет отвратительного качества и в него будет врезаться посреди программы какая-то местная рекламная хрень... :) Перед "ПД" на эти грабли уже в свое время наступил "Интер+" потом "5-й", "1+1" и "TVCI", которые уж точно зареклись работать с "Этником" ;-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду