Перший діловий та «Ура-Інформ» переїхали до власного будинку на вулиці Якіра

29 Жовтня 2008
3138
29 Жовтня 2008
17:18

Перший діловий та «Ура-Інформ» переїхали до власного будинку на вулиці Якіра

3138
Перший діловий та «Ура-Інформ» переїхали до власного будинку на вулиці Якіра
Перший діловий канал та інтернет-видання «Ура-Інформ», які належать народному депутату від Партії регіонів та власнику концерну «Іліташ» Ігорю Шкірі, переїхали у нове приміщення. Про це «Детектор медіа» повідомила комерційний директор Першого ділового Євгенія Баранська.
 
Нове приміщення – це будинок по вулиці Якіра у Києві, який належить компанії Ігоря Шкірі. Його вартість не розголошується.
 
За словами пані Баранської, об’єднання каналу та агентства під одним дахом дозволить оптимізувати їх комерційну діяльність (продажі реклами). Задля кращої комерціалізації каналу також планується у листопаді почати співпрацю із сейлз-хаусом. Наразі тривають переговори з кількома компаніями-претендентами.
 
Окрім оптимізації комерційного напряму, Перший діловий канал також оновлює та збільшує штат. Як повідомляла «ТК», канал, зокрема, шукає нового програмного директора та головного редактора.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3138
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Финансисту 2
5666 дн. тому
Сорри, опечатка - «Страждущим и сочувствующим» ;)
Финансисту
5666 дн. тому
Всем "страждующим и сочуствующим" сообщаю, не переживайте за Шкирю за его бизнес и деньги. Считать чужие деньги - дело неблагодарное :). Шкиря не собирается ничего продавать. И главный редактор на телеканале уже успешно работает. Так что финансисты и др.- расслабьтесь :)
Шкірний інтерес
5666 дн. тому
Скажіть, невже ніхто не хоче бути главредом цілого телеканалу? Підіть хтось попрацюйте на Першому діловому! Шкірю аж жалко!
фінансист
5666 дн. тому
даю довідку: це піар не для каналу, а бізнес-планів Шкірі.... Шкіря вклав гроші щоб потім переродати вигідно, принаймні хоча б зберегти свої активи...при нинішній кризі його бізнесу загрожує банкрутство, там не те що на нову виборчу кампанію, на утримання офісу на Шовковичній грошей не вистачить, піде все з молотка
Pitbull
5666 дн. тому
Знатоки киевской географии собрались... Это ж не в двух сельских улицах разобраться...
Шеф-редактор - обоим
5667 дн. тому
Грушевского вам не светит точно.
Редактор-журналисту
5667 дн. тому
Нет в другом месте там же как и ТРК "Киев"
Журналіст
5667 дн. тому
Вулиця Якіра - в якій це, вибачте, ср**ці Києва? Це в такій самій ср**ці, як К1+НІС?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду