Перший діловий запустив спецпроект «Як стати президентом США?»

21 Січня 2009
8473
21 Січня 2009
17:25

Перший діловий запустив спецпроект «Як стати президентом США?»

8473
Перший діловий запустив спецпроект «Як стати президентом США?»
До інавгурації 44-ого президента США Барака Обами Перший діловий телеканал запустив чотирьохсерійний спецпроект «Як стати президентом США?». Показ документального серіалу планується 20-24 січня о 20.20.
 
«Як стати президентом США?» - це історія про те, як кенійський біженець став президентом супердержави в переплетенні з історичними реаліями виборчих процесів США.
 
Перша серія «Найскладніша виборча система у світі» - про ієрархію американської влади і загальну структуру передвиборчих кампаній у США.
 
В другій серії («Дуелі») розкриваються основні позиції передвиборчих кампаній двох головних партій США, історія, еволюція політичних поглядів «червоних» і «синіх».
 
Скандали і закулісні інтриги в умовах зміни американської влади, історичні факти перехідних періодів у США порушені в третій частині «Проблеми передачі влади».
 
Завершить проект серія з назвою «Чого очікувати від Барака Обами?».
 
«Як стати президентом США» - другий спецпроект телеканалу. У грудні Перший діловий показав аналітичний проект-розслідування «Історія однієї кризи».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8473
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перчик
5581 дн. тому
Молодцы ребята, у них всегда находятся какие-то интерестные проекты!
5582 дн. тому
Вот она спасительная передача для нашего народа. Ура. Скоро все наши 46млн. будут Обамами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду