Перший діловий шукає головного редактора, програмного директора та інших

22 Жовтня 2008
7137
22 Жовтня 2008
07:05

Перший діловий шукає головного редактора, програмного директора та інших

7137
Перший діловий шукає головного редактора, програмного директора та інших
На сайті work.com.ua з'явились оголошення про вакансії на Першому діловому телеканалі. Оголошення розмістила компанія «УкрБус», яка входить до об'єдання «Іліташ» (належить власникові Першого ділового Ігорю Шкірі). У деяких із них зазначено, що йдеться саме про Перший діловий, в інших назву телеканалу не вказано.
 
Зокрема, на роботу запрошують телевізійного журналіста, програмного директора, менеджера з продажу телевізійної реклами, головного редактора телеканалу і PR-менеджера.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7137
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ирина
5673 дн. тому
Спасибо за рекламу :) Такого количества резюме- как вчера, мне еще не приходило.
Журналист
5674 дн. тому
Если, в условиях тотального сокращения в других СМИ, они еще и набирают людей, значит не все так уж и плохо. Я бы посоветовал медийщикам больше обратить внимание на эту статью. http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/12991/42/lang,ru/
otar
5674 дн. тому
HR, якщо ви вважаєте, що слід публікувати лише сенсації, ви помилились сайтом) ми повідомляємо і про просто важливі події. Якою, безперечно, є те, що на Першому діловому вакантні такі серйозні менеджерські посади.
HR
5674 дн. тому
Автор этого непонятного объявления ( тоже мне сенсация :)) , наверное, сам ищет работу, потому и забрел на сайт по трудоустройству.
Rat
5674 дн. тому
На условиях тотальных штрафов и еженедельных матов:)
Щас!
5674 дн. тому
Ага ! Все побежали на первый деловой. вот все бросим и айда работать в этой супер-конторе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду