Перший діловий збільшує штат і запускає нові проекти

17 Грудня 2008
2488
17 Грудня 2008
17:29

Перший діловий збільшує штат і запускає нові проекти

2488
Перший діловий збільшує штат і запускає нові проекти
Перший діловий телеканал збільшує штат творчих співробітників, розширює комерційний департамент і планує запускати нові інформаційно-аналітичні проекти. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
До початку 2009 року канал планує запустити програми про металургійну та харчову галузі, проект «Компанії та ринки» та інвестиційну програму «Бізнес під ключ». Для участі в цих проектах Перший діловий шукає авторів та журналістів «із цікавими ідеями, які вільно орієнтуються у питаннях економіки, політики, фінансів і ринку».
 
У прес-службі стверджують, що розширення комерційного відділу зумовлене зростанням цікавості рекламодавців до каналу, оскільки «економічна криза вплинула на розподіл рекламних бюджетів на користь каналів із чітким сегментуванням за цільовою аудиторією».  На каналі планують поповнити штат 10-ма творчими співробітниками та 10-ма працівниками комерційного відділу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду