Творчим працівникам Першого ділового виплачують зарплату. Тепер страйкують водії

18 Травня 2007
2189
18 Травня 2007
14:21

Творчим працівникам Першого ділового виплачують зарплату. Тепер страйкують водії

2189
Творчим працівникам Першого ділового виплачують зарплату. Тепер страйкують водії

На Першому діловому каналі закінчують виплати заборгованостей із зарплатні творчим працівникам каналу. Про це «ТК» повідомило джерело на каналі.

 

Майже всі журналісти та оператори вже отримали обіцяну зарплатню. Досі не виплатили грошей водіям, тому, за словами джерела, третій день на Першому діловому не працює автопарк. Журналісти та оператори вимушені їздити на зйомки на таксі. 

 

За інформацією джерела, колектив Першого ділового має намір вимагати від менеджменту офіційного оформлення трудової угоди. Як увже повідомляла «ТК», за словами колишнього ведучого Першого ділового Івана Абрамова, більшість працівників каналу працює за усною домовленістю із власником і не має з підприємством письмових угод. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду