Перший діловий запустить програму, присвячену діловій літературі

16 Листопада 2007
2336
16 Листопада 2007
10:19

Перший діловий запустить програму, присвячену діловій літературі

2336
Перший діловий запустить програму, присвячену діловій літературі
Перший діловий канал (ТРК «Заграва») проводить поступове оновлення програмного наповнення та оформлення ефіру. За повідомленням прес-служби каналу, нещодавно в каналу змінилась гама кольорів фірмового стилю, з’явився елемент кристалу та слоган «Перший діловий. Для тих, хто прагне бути першим».
 
У новому сезоні в ефір вийшла низка нових проектів – «Бізне(с)», «Абетка бізнесу» та «Бізнес-блокнот», а також автомобільна програма «Авто-life новини».
 

Незабаром в ефір вийде проект під назвою «Бізнес-бук» - програма про ділову літературу. Також відзнятий пілот програми під назвою «Огляд ділової зарубіжної преси».

 

Канал виходить в ефір із початку 2006 року. Його власником є компанія «Іліташ», що належить представнику Партії регіонів Ігорю Шкірі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2336
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду