НТКУ обрала логотип дитячого «Євробачення» та шукає ведучого

11 Серпня 2009
20143
11 Серпня 2009
17:30

НТКУ обрала логотип дитячого «Євробачення» та шукає ведучого

20143
НТКУ обрала логотип дитячого «Євробачення» та шукає ведучого

Національна телекомпанія України презентувала логотип Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення» та оголосила про конкурс на ведучих цього шоу. Про це сьогодні під час презентації повідомив виконавчий продюсер конкурсу Руслан Ткаченко.

 

За його словам, в основу графічного оформлення конкурсу, зокрема логотипу, взято роботи української народної художниці Марії Приймаченко. Емблемою конкурсу стане так зване дерево життя, один із елементів роботи художниці «Соняшник життя». Епіграфом пісенного конкурсу стануть слова самої Марії Приймаченко: «Роблю сонячні квіти, тому що людей люблю, творю на радість, на щастя людям, щоби всі народи один одного любили, щоб жили вони, як квіти - по всій землі». Основою для легенди конкурсу послужили стародавні уявлення про те, як з'явився світ, світло, музика та колір.

 

Як повідомив Руслан Ткаченко, фестиваль фінансуватиметься державним та спонсорським коштом. Хто саме стане спонсором «Євробачення», а також яким буде бюджет проекту, наразі не розголошують, але пан Ткаченко зазначив: «Ми отримали усну підтримку від президента та прем'єр-міністра, тому я думаю, що з фінансуванням проблем не буде».

 

Окрім цього, Перший національний, за словами керівника управління зв'язків із громадськістю Юлії Савостіної, відкриває конкурс ведучих для Дитячого пісенного конкурсу.

 

Вимоги до претендентів: вільне володіння українською та англійською мовами; розкутість, володіння собою; навички сценічної майстерності; сценічна мова; пластика; вік 20-45 років. Усі охочі взяти участь у конкурсі мають надіслати резюме та фото. Заявки приймаються до 31 серпня 2009 р. на e-mail: junior2009@ntu.ua або на поштову адресу: Київ, 04119, вул. Мельникова, 42, піар-відділ (з приміткою «Конкурс ведучих ДПКЄ»). Пані Савостіна заважила, що імена ведучих стануть відомі 5-6 вересня.

Нагадаємо, що Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2009» цього року пройде 21 листопада в Києві у Палаці спорту. Транслюватиметься на Першому національному у прямому ефірі. Україну представлятиме Андранік Алексанян.

 

Світлана Арсеєнко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20143
Читайте також
19.11.2009 10:45
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
27 056
14.07.2009 08:40
Тамара Метерчук
24 166
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ылащук
5371 дн. тому
Ведучим буде Савік Шухстер. А видучою Юлічка Савостіна-Подхвостіна. Я так рішив!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду