Спецслужби Азербайджану допитують громадян, які на «Євробаченні» голосували за Вірменію

18 Серпня 2009
10504
18 Серпня 2009
10:31

Спецслужби Азербайджану допитують громадян, які на «Євробаченні» голосували за Вірменію

10504
Спецслужби Азербайджану допитують громадян, які на «Євробаченні» голосували за Вірменію

Громадян Азербайджану, які під час конкурсу «Євробачення-2009» голосували за Вірменію, викликають на допит до Міністерства національної безпеки країни. Про це повідомляє korrespondent.net з посиланням на News.am та Радіо Свобода.

 

За свідченнями шанувальника дуету Ровшана Насірлі, саме через голосування його 12 серпня викликали на допит до Насімінського районного відділу МНБ.  Під час допиту на нього чинили тиск за те, що він не проголосував за Азербайджан. В Азербайджані сестер Аршакян, які представляли Вірменію, підтримало 43 особи.

 

Пісенний конкурс «Євробачення-2009» проходив у ніч  з 16 на 17 травня у Москві. Переміг Олександр Рибак (Норвегія). Друге місце посіла Йоганна Гудрун Йонсдоттір (Ісландія). Третє місце виборов дует  Айсель Теймурзаде та Араш.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10504
Читайте також
22.05.2009 22:47
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
10 087
05.12.2006 09:34
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
4 563
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мехман
5332 дн. тому
Хоч би пояснили маленьким реченням, чому саме азербайджанці не мали за вірмен голосувати. Хіба багато з теперішньої молоді знає про окуповані Вірменією азербайджанські землі, про конфлікт навколо Нагірного Карабаху, тощо.
баба Параска
5335 дн. тому
"Під час допиту на нього чинили тиск за те, що він не проголосував за Азербайджан." азербайжанець голосував за Азербайжан? який кошмар..
читаДтч
5336 дн. тому
OMG...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду