На «Дитячому Євробаченні – 2009» відбулося жеребкування. Андранік отримав 10 номер

13 Жовтня 2009
21033
13 Жовтня 2009
11:55

На «Дитячому Євробаченні – 2009» відбулося жеребкування. Андранік отримав 10 номер

21033
На «Дитячому Євробаченні – 2009» відбулося жеребкування. Андранік отримав 10 номер

12 жовтня 2009 року в Києві відбулася зустріч голів делегацій Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення - 2009», в якій взяли участь керівництво Національної телекомпанії України та голови делегацій 13 країн-учасниць ДПКЄ-2009, повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Однією з головних подій зустрічі стало жеребкування порядку виступів учасників ДПКЄ-2009. За результатами жеребкування 21 листопада першою на конкурсі представлятиме свою країну шведка Мімі Санден. Закриватиме церемонію представниця Македонії - Сара Марковска. Андранік Алексанян, який представлятиме Україну, отримав 10 порядковий номер.

 

Інші десять країн-учасниць були розділені на дві групи:

 

I група: 2. Грузія, 3. Росія, 4. Румунія, 5. Сербія, 6. Вірменія;

 

II група: 7. Нідерланди, 8. Мальта, 9. Бельгія, 11. Кіпр, 12. Білорусь.

 

За словами виконавчого продюсера ДПКЄ-2009 Руслана Ткаченка, квитки на ДПКЄ-2009 будуть безкоштовними, оскільки організатори зацікавлені в тому, щоб подію відвідало якомога більше людей з різних куточків України. Механізм розповсюдження квитків відпрацьовується.

 

На з'їзді голів делегацій країн, які братимуть участь у ДПКЄ-2009, було представлено сценічний і графічний дизайн конкурсу, деталі телевізійного шоу, також вирішувалися технічні й організаційні питання. Крім того, докладно обговорювалися заходи тижня, що триватиме в Києві з 16 по 21 листопада.

 

«Я задоволений рівнем організації нинішнього заходу, - сказав президент НТКУ Василь Ілащук. - Думаю, що сьогодні європейці приємно вражені тим, що вони побачили в Україні».

 

Україна вже вчетверте братиме участь у Дитячому пісенному конкурсі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду