Канал «Кіно» призупинив договір із «ВІ Пріоритет»

16 Грудня 2008
8962
16 Грудня 2008
12:24

Канал «Кіно» призупинив договір із «ВІ Пріоритет»

8962
Канал «Кіно» призупинив договір із «ВІ Пріоритет»
ТОВ «Гравіс-Кіно», яке володіє ліцензією на телеканал «Кіно», призупинило договір із сейлз-хаусом «ВІ Пріоритет». Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор компанії Олександр Ситник.
 
Нагадаємо, 61% «Гравіс-Кіно» належить СМЕ – компанії-власнику телеканалу «1+1», який також призупинив договір з «ВІ Пріоритет» і з нового року планує продаватися самостійно. Із сейлз-хаусом працював саме  канал «Кіно», яке після розділення майна між СМЕ та ТОВ «Главред-Медіа» (якому належать інші 39%) має відійти СМЕ.
 
Якою буде нова схема продажів реклами на каналі, пан Ситник поки що не знає. «Ми ще не готові відповісти на це запитання. Ведуться переговори. Триватимуть вони до кінця року», - повідомив він «ТК».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8962
Читайте також
16.01.2009 17:39
Евгения Продаева
20 546
25.12.2008 20:29
Евгения Продаева
24 782
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DYAK
5616 дн. тому
Чего и следовало ожидать... Кино ушло вслед за Плюсами. Очевидно, собственный сэйлз-департамент Плюсов будет продавать и рекламу на Кино.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду