ТРК «Україна»: «Сфера-ТВ» не має права продавати рекламу на каналі

21 Серпня 2009
17072
21 Серпня 2009
17:42

ТРК «Україна»: «Сфера-ТВ» не має права продавати рекламу на каналі

17072
ТРК «Україна»: «Сфера-ТВ» не має права продавати рекламу на каналі

«Сфера-ТВ» не має права продавати рекламу на каналах «Україна» та «Футбол». Про це повідомила прес-служба ТРК «Україна».

 

 «Агентствам, які розмістили рекламу в сітці, раніше відкритій ТОВ "Сфера-ТВ Плюс", наша телекомпанія гарантує вихід реклами в ефір тільки після узгодження умов із ТОВ "Медіапартнерство". Оскільки з 1 вересня 2009 року цей сейлз-хаус є ексклюзивним продавцем реклами на телеканалах "Україна" та "Футбол", інші компанії не мають права на продаж рекламного часу», - йдеться у заяві прес-служби.

 

За інформацією ТРК «Україна», сітки каналів «Україна» та «Футбол» будуть відкриті для розміщення реклами на вересень вже 27 серпня.

 

Раніше директор сейлз-хаусу «Сфера-ТВ» Оксана Гончар повідомила, що компанія відкрила сітку для розміщення реклами на на телеканалі «Україна» на вересень. Самі ж представники рекламних агенцій зазначили ТК, що з ними умови розміщення ще не обговорювалися.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17072
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду