«MTV Україна» підписав угоду з «ВІ-Пріоритет»

22 Вересня 2008
8859
22 Вересня 2008
13:54

«MTV Україна» підписав угоду з «ВІ-Пріоритет»

8859
«MTV Україна» підписав угоду з «ВІ-Пріоритет»
З 1 жовтня 2008 року сейлз-хаус «Відеоінтрнешнл-Пріоритет» отримує від «MTV Україна» ексклюзивне право на продаж прямого ефірного часу. Про це повідомляє PR-служба каналу. Угоду підписано на період із жовтня 2008 року та на весь 2009 рік.
 
Олексій Казанцев, директор з маркетингу компанії «Пріоритет», підтвердив «ТК» цю інформацію: «Ми починаємо свою роботу з MTV Україна вже з наступного року. Ми розраховуємо, що це буде достатньо успішний проект, у тому числі й фінансово. Контракт підписаний до кінця 2009 року. Це взаємовигідний проект як для телеканалу, так і для дому продажів».  
 
Детальніші умови  контракту Олексій Казанцев не розголошує.
 
Експерти пов’язують підписання угоди з «Пріоритетом», який обслуговує передовсім канали групи СМЕ, із чутками щодо купівлі каналу «MTV Україна» цією групою. Поки що ця інформація залишається офіційно не підтвердженою. Нагадаємо, нещодавно СМЕ запустила локальні версії МTV у Чехії та Словаччині, а в грудні 2007 року - в Румунії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8859
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вася
5657 дн. тому
Вообще в мире МТВ напрямую с рекламодателями взаимодействует.В Украине видать собственный путь. суперлуерский. Чмо у руля.
ефір
5700 дн. тому
Без ефірної ліцензії МТБ важко конкурувати з М1. Навіть в М2 більші рейтинги по Україні, ніж в МТБ. Хіба що СМЕ пустить МТБ на частоті каналу КІНО. От тоді М1 буде в глибокій ... кризі. А так, інвестуй, не інвестуй - все одно получиш...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду