«1+1» піде від «ВІ Пріоритет»?

5 Грудня 2008
19271
5 Грудня 2008
17:49

«1+1» піде від «ВІ Пріоритет»?

19271
«1+1» піде від «ВІ Пріоритет»?
У 2009 році телеканал «1+1» має намір припинити співпрацю із сейлз-хаусом «Відео Інтернешнл - Пріоритет». Про це «Детектор медіа» повідомили у великому медійному агентстві; представники ще трьох агентств підтвердили, що чули таку неофіційну інформацію.
 
Проте, за їхніми словами, ніяких офіційних листів про зміну схеми продажів рекламного часу каналу з початку наступного року не надходило. Тобто, за їхніми припущеннями, рішення може бути прийняте на «вольовому» рівні, юридично воно поки що не оформлене.
 
Генеральний директор телеканалу Олександр Ткаченко не знайшов часу поспілкуватися з «ТК». Директор із продажів «ВІ - Пріоритет» Олексій Казанцев не заперечував, що такі чутки  на ринку є, проте відмовився їх коментувати, наголосивши, що офіційна процедура «розлучення», передбачена угодою,  не розпочалася.
 
Контракт між «ВІ - Пріоритет» та «1+1» був підписаний восени 2006 року терміном на 5 років. У разі його передчасного розірвання канал потрапить під штрафні санкції.
 
Розмови про невдоволення каналу роботою сейлз-хаусу велися з початку року. Проте, на думку учасників ринку, «розлучення» спричинене не власне результатами рекламних зборів, а тим, як ці результати оцінювали власники «1+1». «Результати можуть бути гарними, адекватними рейтингам каналу, проте сейлз-хаусу не вдалося переконати у цьому акціонерів. Тобто це швидше питання стосунків та комунікації, ніж якості роботи», - відзначив директор великої медійної агенції, який побажав залишитись неназваним. На його думку, тепер канал продаватиметься за тією ж схемою, за якою працюють інші канали CME (власник «1+1») в інших країнах. Зокрема, у Румунії канали, що належать компанії, мають власний сейлз-хаус.
 
Нагадаємо, 14 листопада з’явилася інформація про те, що «1+1» створює компанію, яка реалізовуватиме комерційні можливості каналу.
 
 «Детектор медіа» чекає на офіційне підтвердження чи спростування інформації від «1+1».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19271
Читайте також
24.03.2009 12:00
Ольга Василевская, Ольга Джелебова, «Дело»
42 944
16.01.2009 17:39
Евгения Продаева
20 544
25.12.2008 20:29
Евгения Продаева
24 780
09.12.2008 12:18
Евгения Продаева
47 357
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5619 дн. тому
А скажіть мені,хто знає.Ось я відкрив сайт 1+1 .І серед ведучих там вже не має фото Добровольської. Куди вона счезла?
Рой
5619 дн. тому
Телеканал Кино тоже уходит от Приоритета - как и ожидалось. Всё походит на то, что собственный сэйлз-хауз 1+1 будет продавать рекламу обоих каналов группы.
Гість
5620 дн. тому
Якє може бути логічне пояснення такого рішення топ-менеджерів каналу? Хоть круть-верть, хоть верть-круть, а іншого пояснення крім як покращити свій особистий фінансовий стан за рахунок тіньових рекламних коштів знайти не вдається. Може хто підкаже в чьому полягає сенс таких великих фінансових втрат канала (штрафні санкції при досторковому припиненні контракту, падіння прибутків віж продажу рекламного часу, тощо) у випадку розриву з сейлз-хаусом?
zzz
5620 дн. тому
н-да, а на завистниках шапки горят)
Наблюдатель
5620 дн. тому
Кстати на Барбосе (он же Педриан БАрбос) иудино клеймо: он же предал Чаушеску, а за это ему бесплатно каналы передали за 30 копеек, когда он румынским министром информации стал. Он их впарил американской еврейской инвестиционной компании СМЕ. А дальше все ясно: инвестбанкиры в кризис обкакались, а наш красавец этим воспользовался... Он тут создаст клон Первого румынского, только забавно, кто ж эту хрень смотреть будет?!! Пока все его украинское пребывание - сплошной просер. 1+1 обвалился на треть, скоро догонит ТРК Украина! А тут еще организует ИН_ХАУС- тогда вместо 120млн с плохим Видаком соберет миллионов 30-40... Виват Барбос и его прихвостни-барбосята!!!
Испраленному верить и XVWE
5620 дн. тому
Вы что, совсем рехнулись?!! Или не в курсе, того, что происходит?!! Плюсы получили раза в два больше денег, чем заслужили своими грохнувшими рейтингами! Какая инертность?!! Просто при монополисте бегать и орать не положено. А кто монополист вы хоть знаете?!! А зачем румынам продавать самим, очевидно теряя кучу денег - думаю и ежу понятно! Народец румынский надо пристроить, ибо в Румынии {CENSORED}! Да и на кризис можно все списать... БАРБОС однако доиграется! С его зоологической ненадистью к украинцам да и всем славянам вообще. Тут ему не перепуганные чехии со словениями...
Испраленному верить
5621 дн. тому
пришло время тяжелых продаж в смутное время, где Видаку с его иннертностью делать нечего. Правильно так: где Видаку с его желанием не работать и получать большие откаты - делать нечего.
XVWE
5622 дн. тому
Абсолютно очевидно, если Плюсы уйдут от Видака, то за ними поравозиком потянется и КИНО - это же теперь одна группа. ;) Зажрался Видак, расслабился - пришло время тяжелых продаж в смутное время, где Видаку с его иннертностью делать нечего.
2
5622 дн. тому
он уже ушел!!! вот тепреь начнется передел добра Видака!! Без Плюсов, ТЕТУ и Кино и др. ловить там нечего......... съедят, нужно быстро бежать к другим. пока не поздно!
комиссар миклован
5622 дн. тому
Господа, а не обьявить ли нам МИР Румынии - ДО ПОСЛЕДНЕГО РУМЫНА?! Первым румыном назначается Фафа. Он слишком долго сидел в пыльном кабинете на Итальянском бульваре в Одессе-маме, пытаясь продать землю Одесской киностудии мимо коренной одесской мафии. Судя по тому, что он сидел в такой близости от румынской границы, потенциальными покупателями могли быть именно они - потомки палачей Одессы в 1941-43 годах. Но это уже-вопрос к компетентным органам. У нас же вроде с Румынией - геостратегическая заклятая дружба, или как? Панове на Вл димирской,да опресделитесь ли вы когда-нибудь с приоритетами?
кузя
5622 дн. тому
теперь Пурышев будет рулить?
BITT
5622 дн. тому
Опа-па!!! Вот это новость!! Сейчас начнётся... Приоритет, держись за стул - упадёшь :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду