15-17 вересня - конференція «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку»

11 Серпня 2009
16457
11 Серпня 2009
12:33

15-17 вересня - конференція «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку»

16457
15-17 вересня - конференція «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку»

15-17 вересня 2009 року у Києві відбудеться Друга європейська конференція видавців і розповсюджувачів преси «Взаємодія видавців і розповсюджуввачів в умовах кризи: ефективні технології і співробітництво заради розвитку».

 

Організатори: Українська асоціація видавців періодичної преси, Некомерційне партнерство «Національна мережа поширення преси «Союзпечать» (Росія). Акція пройде за підтримки Гільдії видавців періодичної преси й Асоціації незалежних регіональних видавців (Росія).

 

Офіційні партнери: Група компаній «Альянс» (Росія), ВД «Секретні матеріали - Україна», ВД «ТОЛОКА», консалтинг-партнер: Академія комунікації й інформації (Росія).

 

В межах конференції заплановані доповіді, тематичні дискусії, круглі столи, ділові ігри і майстер-класи, аналітичні й інформаційні повідомлення щодо конкретних практичних бізнес-рішень, презентації видавничих проектів, а також корпоративних сайтів підприємств поширення, зустрічі з топ-менеджерами компаній роздрібного й гуртово-роздрібного поширення преси на Україні.

 

Гості конференції:

-  Євгеній Абов, віце-президент Усесвітньої газетної асоціації (WAN), віце-президент Гільдії видавців періодичної преси.

- Юлія Казакова, виконавчий директор Гільдії видавців періодичної преси (м. Москва).

 

Модератори і ведучі дискусійних майданчиків - керівники найуспішніших підприємств галузі і галузевих громадських організацій.

 

Теми для обговорення:

 

- Поширення періодики в Європі в умовах кризи і скорочення споживчого попиту населення на всі групи товарів: поточна ситуація і нові тенденції.

- Майбутнє мереж збуту в Україні, у СНД, у Європі. Тенденції, особливості моменту, специфіка окремих ринків.

- Найуспішніші практики продажу накладу в Україні: як в умовах кризи змінюються успішні форми взаємодії видавців і розповсюджувачів в Україні?

- Взаємодія видавничих компаній і мереж дистрибуції преси.

- Прогноз розвитку друкованих ЗМІ Росії до 2020 року. Ініціативи ГВПП у нових ринкових умовах тощо.

 

Вартість реєстраційного внеску (участь у конференції, інформаційні матеріали, обіди, кава-паузи, трансфери). Участь у Дні практичних зустрічей з розповсюджувачами, гала-вечорі 16 вересня 2009 р. і проживання оплачуються окремо.

 

- Для видавців і розповсюджувачів - 2000 грн. (ПДВ 0%) *

- Для неоператорів ринку - 5750 грн. (ПДВ 0%)

 

Вартість участі в Дні практичних зустрічей з розповсюджувачами (15 вересня, одна людина) - 630 грн. (ПДВ 0%) *.

 

Участь у Гала-вечорі 16 вересня 2009 р. із однієї людини - 870 грн. (ПДВ 0%).

           

 * Членам «Союзпечаті» і УАВПП надаються знижки відповідно до Положень про членство.

 

Проживання: «Президент - готель», готель «Либідь» (оплачується окремо).

 

Щоб узяти участь у конференції, слід заповнити заявку і відправити її факсом або електронною поштою на адресу оргкомітету, оплатити реєстраційний внесок і проживання не пізніше 7 вересня 2009 року.

 

Рахунок дійсний для оплати протягом 3 днів.

 

У разі відмови від участі в конференції менш ніж за 7 робочих днів до початку конференції, учасник має заплатити штраф у розмірі 50% від вартості сплаченого реєстраційного збору і проживання в обраному готелі. Якщо участь у конференції анулюється за 3 дні до дати її проведення, учасникові сплачені грошові кошти не повертаються.

 

Додаткова інформація:

Винникова Дарина - координатор конференції

Тел/ Факс: +38 (044) 425-57-87

Моб.: +38 (050) 415-34-24

e-maіl: pr@uapp.org

web: www.uapp.org

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16457
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду