«Українська правда» почала рекламну кампанію в Києві

28 Липня 2009
22416
28 Липня 2009
11:03

«Українська правда» почала рекламну кампанію в Києві

22416
«Українська правда» почала рекламну кампанію в Києві

На розі вулиць Червоноармійської та Скоропадського в Києві з'явився ролер (рухомий щит) з рекламою інтернет-видання «Українська правда», повідомляє «Рекламастер».

 

На червоному тлі макета - народні імена політиків та їхні крилаті фрази, згруповані навколо назви сайту в хмару тегів. Макет слідує актуальному тренду в зовнішній рекламі - розміщення ключових слів діяльності компанії (хмари тегів) навколо назви бренду.

 

В інтернет-холдингу «Українська правда» кажуть, що мета рекламного повідомлення - показати ставлення сайту до подій в українській політиці й закріпити імідж неприборканого та сміливого джерела інформації в Україні.

 

Як пояснили ТК у відділі маркетингу й реклами УП, рекламний макет розроблено силами редакції. Заплановано й використання ще одного зовнішнього носія в тому ж місці в Києві. Про вихід рекламної кампанії в інших медіа поки що не йдеться. Орієнтовна тривалість зовнішньої рекламної кампанії - до середини вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22416
Читайте також
31.07.2009 11:47
Владимир Санин, OpenSpace
19 863
20.07.2009 09:00
Ольга Веснянка, для Детектор медіа
59 550
13.07.2009 11:09
Николай Токарев, «Украинская правда»
26 842
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поет Луканофф
5393 дн. тому
Стикнулась Притула за проблемой відтоді, Найєм вимагає свій фейс на біг-борді, Хотіла Олена його вгомонить, Найєм в нєпоняткє: "Мя нада любить!" В Олени бюджету нема на біг-борди, Не вдасться розвісити Найєма морди :-)))
Поет Луканофф
5393 дн. тому
"Поет Луканофф" не є Юрієм Лукановим.
benson
5393 дн. тому
Луканов, класс! ;)
Поет Луканофф
5393 дн. тому
Реклама "Вкраїнської правди" висить, Написано в ній, як країну любить. Портрети Найєма, Притули і тих, Хто владою править всім курам на сміх. В рекламі є Лещенко - вумний, як слон, Кравчук у куточку дудлИть самогон, Мороз в ролі бОмжа, Литвин - футболіст, Там Ющенко з пасіки, Шуфрич - артист, Там Юля з косою, і Пукач "в бігах" Тримає Луценка за шию в руках. Сидить Порошенко похнюпивсь, один, За ним Давид Жванія - знатний грузин, Реклама УП: креатив креатур, Останнєє слово на зламі культур.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду