ІнАУ пропонує спосіб досудового розв’язання доменних спорів через спецкомісію

31 Липня 2009
20627
31 Липня 2009
13:30

ІнАУ пропонує спосіб досудового розв’язання доменних спорів через спецкомісію

20627
ІнАУ пропонує спосіб досудового розв’язання доменних спорів через спецкомісію

Інтернет-асоціація України розробила нову Концепцію розвитку домену .UA. Нова редакція пропонує розділити функції адміністратора домену .UA і технічного адміністратора домену .UA та визначає їхні права.

 

Також передбачено спосіб досудового розв'язання доменних спорів - через спеціальну комісію, яку вповноважена створювати Координаційна рада (орган управління).

 

Крім цього, запропоновано пункт, згідно з яким реєстрація доменного імені може бути не подовжена на наступний термін виключно через неподання або несвоєчасну оплату реєстрантом відповідної заявки до реєстратора, що обслуговує дане доменне ім'я.

 

На початку вересня ІнАУ планує провести круглий стіл спільно з Українською спілкою промисловців і підприємців та Громадською радою при Держкомінформатизації. На круглому столі підсумують обговорення змін до Концепції розвитку домену .UA та запропонують на громадське обговорення нову редакцію Правил домену .UA.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20627
Читайте також
31.07.2009 11:47
Владимир Санин, OpenSpace
19 865
20.07.2009 09:00
Ольга Веснянка, для Детектор медіа
59 550
13.07.2009 11:09
Николай Токарев, «Украинская правда»
26 843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду