Журналісти Дніпропетровської ОДТРК продовжують голодування. Одну людину госпіталізовано

22 Липня 2009
14863
22 Липня 2009
15:09

Журналісти Дніпропетровської ОДТРК продовжують голодування. Одну людину госпіталізовано

14863
Журналісти Дніпропетровської ОДТРК продовжують голодування. Одну людину госпіталізовано

Колектив Дніпропетровської ОДТРК продовжує голодування. Про це ТК повідомила  генеральний директор компанії Вікторія Шилова.

 

Нагадаємо, 21 липня журналісти ДОДТРК розпочали безстрокове голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря. Серед вимог голодувальників - зустріч із Президентом України Віктором Ющенком, який, на їх думку, як гарант Конституції має «захистити свободу слова».

 

Учора прес-секретар президента Ірина Ванникова оголосила позицію Віктора Ющенка щодо конфлікту на дніпропетровському державному каналі. Зокрема, президент закликав журналістів припинити голодування, а директора ОДТРК не втягувати журналістів у вирішення господарських питань.

 

У коментарях ТК Вікторія Шилова зазначила, що, на її думку, президент не належним чином поінформований про ситуацію на каналі і журналісти й далі наполягатимуть на приїзді представника глави держави.

 

«Ірина Ванникова каже, що я прикриваюсь колективом. Але як я можу прикриватись колективом, якщо колектив без мене  розпочав голодування. І я лише приєдналась до нього. Ми продовжимо голодувати, нехай приїжджає представник президента», - коментує вона.

 

За словами пані Шилової, одну людину вже госпіталізовано через кровотечу - є  підозра на виразку шлунку.

 

«Я говорю, щоб ті, хто має проблеми зі здоров'ям не брали участі в голодуванні. Але вони мене не слухають», - пояснює вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14863
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДАВИД
5391 дн. тому
Конфліктом у Дніпропетровську переймається тільки сама Шилова та її два десятка ( із більше трьох сот працівників ДГТРК ) підлеглих. У місті знають , що Шилова вкрала біля 2 млн тільки при закупівлі обладнання торік. З цього приводу відкрита кримінальна справа і заступника Шилової, якого вона заставляла підписувати документи заарештовано . От дівчина і колотится бо знає , що наступна вона. І ніяка вона не опозиціонерка , навпаки вона входить до більшості у обласній раді. До речі посаду гендиректора Шилова отримала за зраду демократичної коаліції і перейшовши у коаліцію з регіонами та комуністами.До речі їй також надали посаду голови комісії по питаннях ЗМІ та звязках з суспільними організациями. Один з місцевих каналів показав нарізку з сюжетів на Дніпроп. держканалі де Шилова десятки раз виступає як гість на каналі котрим керує.Дійсно канал вона зробила своїм приватним .Піариться на повну катушку ,наприклад на почесних грамотах до 50-річчя телекомпанії на місці дідуся Ілліча вона надоукувала свій патрет . навіть свою прихильність до рунвіри вона перенесла на канал - на всіх заставках каналу "сяє" символ цієї секти зірка Алатир .
ніна
5392 дн. тому
А що воно таке? просто так нічого не буває. А журналісти повинні бути солідарні між собою. Хтось від однієї й іншої сторони дасть нарешті коментар? Телекомпанія державна- щось воно непросто каша заварилася
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду