Василя Ілащука виключили з медіа-профспілки

12 Червня 2009
21809
12 Червня 2009
13:59

Василя Ілащука виключили з медіа-профспілки

21809
Василя Ілащука виключили з медіа-профспілки

Київська незалежна медіа-профспілка виключила зі своїх лав президента Національної телекомпанії України Василя Ілащука. Про це ТК повідомив голова комітету КНМП Юрій Луканов. Виключення пов'язане з ігноруванням паном Ілащуком звернень профспілки. 

 

«Ми зверталися до комітету КНМП з проханням виключити Василя Ілащука ще в березні. Тому що він розпочав скорочення, яке ми зараз оскаржуємо в суді. Ми вважаємо це скорочення незаконним, це є тиском на профспілку. Свого часу за президентства Віталія Докаленка наш осередок захищав самого Ілащука. Але ставши президентом, він собі дозволяє скорочувати людей і зневажати профспілку, яка його захищала», - прокоментувала рішення медіа-профспілки член осередку КМНП в НТКУ Катерина Кацан. 

 

Сам Василь Ілащук дізнався про виключення з профспілки від «Детектор медіа». «Вперше чую про це від вас. Мене ніхто не ставив до відома. Якщо й так, то несмертельно. Буде дуже тяжко без медіапрофспілки, але переживу якось», - сказав він. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21809
Читайте також
11.06.2009 15:41
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
14 026
26.05.2009 17:19
Юрий Константинов, «Столичные новости»
50 901
18.05.2009 14:25
Вікторія Сюмар
, для «Детектор медіа»
37 455
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Работник НТКУ
5435 дн. тому
Илащук, не знает такого слова как Свобода!
НТКУ-шниця
5435 дн. тому
Не можна тримати такий могутній творчий колектив у віжному страсі бути скороченими. Головна умова творчосі свобода. Ви позбавили нас її і не даєте нам працювати, затвердивиши бездарні, але комерційні проекти, які поплюжать наш канал. Схаменіться! Гріх великий перед співробітниками і перед глядачем, який давно вже не дивиться не наш Перший, а Ваш баздарний Перший з кінця канал!
Христина, але не Орбакайте
5436 дн. тому
Ну, що Васятко, дострибався, а тепер суши сухарі. Незабаром за тобою прийдуть... браслети готові підеш по етапу...
Юрій Луканов
5437 дн. тому
Шановні колеги, дякую за повідомлення. Але тут є невеличка неточність: я "Телекритику" повідомив про це у неофіційній розмові. Тому посилання на мене не зовсім коректні. Повідомлення було зроблене через прес-реліз від прес-служби КНМП.
НТКУ-шник
5437 дн. тому
Василий Степанович, Вы пишите что Вам будет тежело без медиа-профсоюза, а как тем людям выжить с малолетними детьми, которых Вы уволили в кризисное время?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду