Раджханс Санджай та Євген Зубенко стали членами Медіа-профспілки

4 Червня 2009
16698
4 Червня 2009
16:34

Раджханс Санджай та Євген Зубенко стали членами Медіа-профспілки

16698
Раджханс Санджай та Євген Зубенко стали членами Медіа-профспілки

Київська незалежна медіа-профспілка прийняла до своїх лав головного редактора щомісячника Photographer Євгена Зубенка та журналіста Раджханса Санджая Кумара. Про це повідомляє прес-служба КНМП.

 

Євген Зубенко очолює журнал Photographer, присвячений фотомистецтву та фотожурналістиці, з жовтня 2004 року.

 

Громадянин Індії Раджханс Санджай Кумар викладає мову гінді в Київському національному університеті Імені Тараса Шевченка. Є членом Індійського прес-клубу і сподівається за допомогою Медіа-профспілки налагодити спілкування з інтелектуальною елітою України. Публікується в індійській пресі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16698
Теги:
Читайте також
26.05.2009 17:19
Юрий Константинов, «Столичные новости»
50 901
18.05.2009 14:25
Вікторія Сюмар
, для «Детектор медіа»
37 455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду