EastOne заперечує наявність домовленості про викуп часток «Економіки»

15 Травня 2009
19855
15 Травня 2009
17:44

EastOne заперечує наявність домовленості про викуп часток «Економіки»

19855
EastOne заперечує наявність домовленості про викуп часток «Економіки»

Компанія EastOne спростовує інформацію Ігоря Ляшенка про те, ще вона брала на себе зобов'язання викупити частки учасників ТОВ «Видавництво "Економіка"» у разі зміни його керівництва. 

 

«Заявления г-на Ляшенко неправдивы. Никаких договоренностей о выкупе акций с г-ном Ляшенко достигнуто не было. Был переговорный процесс, но стороны не пришли к согласию, поэтому, повторюсь, договоренностей достигнуто не было», - повідомила ТК начальник управління бізнес-комуникацій EastOne Наталія Вовк.   

 

Втім, Ігор Ляшенко наполягає на тому, що відповідні домовленості існували: «Спочатку була усна домовленість з директором з інвестицій Артемом Сіразутдіновим про те, що буде така умова, що вона буде прописана. Потім цю умову виклали у документах - над підготовкою працювало чимало людей, а також 2 юридичні компанії, які вели угоду, були в курсі і наші колишні іноземні партнери. Весь пакет документів був остаточно узгоджений. Юристи компанії "Магістр і партнери", які представляли інтереси EastOne, повідомили мене, що документи відправили на підписання до Кіпру, бо одна зі сторін угоди за боку EastOne є резидентом цієї країни. Оголосили, що протягом тижня підписані угоди повернуться і будуть підписані українськими учасниками. На цьому етапі я пішов назустріч проханням EastOne і виконав формальності щодо швидшого їх входження в капітал "Економіки". А ті документи й досі з Кіпру не повернулися. Мене це, безперечно, турбувало, але пан Сіразутдінов протягом всього часу запевняв, що EastOne компанія серйозна і домовленостей дотримується». Пан Ляшенко зазначає, що до суду із цими непідписаними документами він піти не зможе - юридичної сили вони не мають - але наполягає, що принаймні усна домовленість про викуп часток була укладена. 

 

У свою чергу, Наталія Вовк продовжує наголошувати, що мав місце переговорний процес, який жодною домовленістю з цього приводу не завершився.  

 

Нагадаємо, 14 травня учасники ТОВ «Видавництво "Економіка"» на загальних зборах змінили керівництво. Власника 14,5%-ї частки Ігоря Ляшенко відкликали з посад президента та директора редакції, директором призначили Евеліну Бучацькі. Власником 71% видавництва є компанія EastOne Віктора Пінчука. 

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19855
Читайте також
07.05.2009 18:18
Константин Пукемов, Алексей Топалов, «Газета.ru»
18 336
15.04.2009 12:41
Ольга Гончарова, «Коммерсантъ»
40 743
14.04.2009 12:19
Александр Амзин, Lenta.ru
46 873
13.04.2009 11:41
Ольга Гончарова, «Коммерсантъ»
40 729
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сын лейтенанта Шмидта
5459 дн. тому
Узнаю брата Пиню!!! :)))
m.vladi
5460 дн. тому
Ув.г-н Ляшенко! Вам ничего не остается, как напевать куплет Вл.Высоцкого: "ТЫ ЕВРЕЙ, А Я НЕ СМОГ..."
Развеселили
5460 дн. тому
Если свести к одной фразе, то Пинчук "кинул" Ляшенко.
OBI-Consulting.eu
5461 дн. тому
Ханделсблат в гробу перевернулся)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду