Сайт «Агентство інтернет-новин» змінив власника

12 Травня 2009
24037
12 Травня 2009
09:09

Сайт «Агентство інтернет-новин» змінив власника

24037
Сайт «Агентство інтернет-новин» змінив власника

Новим власником сайту «Агентство інтернет-новин» (АІН, http://ain.com.ua/ - видання, що висвітлює події українського та світового інтернету та ІТ) стала компанія Imena.UA/MiroHost.net. Про це йдеться в офіційному повідомленні, опублікованому на щойно запущеній новій версії сайту, вихід якої збігся з 10-річчям АІН.

 

У повідомленні зазначено, що компанія Imena.UA/MiroHost.net протягом останніх 5 років здійснювала технічну підтримку сайту і тепер вирішила інвестувати у розвиток проекту. Як повідомив президент компанії-інвестора Олександр Ольшанський, оновлену команду проекту очолив його творець Олександр Брамс, який залишив сайт у 2004 році. Пан Брамс виконуватиме функції «кризового менеджера».

 

За словами Ольшанського, радикальних змін в інформаційній політиці сайту не відбудеться. «Ми хотіли б залишити все як є. Я в жодному разі не хочу, аби наша компанія впливала на політику ресурсу, і зобов'язуюсь цього не робити. Перед новою командою поставлені завдання із розвитку, ми ж у цій ситуації виконуватимемо роль інвестора, поки проект сам не стане на ноги», - каже він. Єдиною вимогою до нового керівника, повідомляє Ольшанський, було те, щоб «у проекті не розміщуватимуться замовні, "чорнушні" та інші матеріали, несумісні з репутацією добропорядного видання».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24037
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
paralelnyi
5465 дн. тому
Вообще, я лично не понимаю, зачем Ольшанский это сделал. Отомстить? месть глупая - это только привлечет внимание к убыткам Имен за год. без накопленной ссылочной массы без Наденых материалов, когда закончатся денги на зарплату брамсу PR и ТИЦ домена им не помогут, и ничего хорошего с уничтожения Надежденых трудов они не получат. Реально им лучше и правильнее было бы с нуля делать что-то интересное. Эпоха брамса прошла - это был такой себе мега-динозавр - когда не было блогов, СMS и др. Все общались в вебманлисте мася, и все украиснкое интернет сообщество вмещалось за 5 столиков - бухать в промзоне на борщаговке. В общем, мое мнение - зря они так поступили. Нехорошо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду