Зять Черновецького купив ТРК «Оболонь»

23 Березня 2009
15101
23 Березня 2009
20:23

Зять Черновецького купив ТРК «Оболонь»

15101
Зять Черновецького купив ТРК «Оболонь»

Контроль над ЗАТ «Телерадіокомпанія «Оболонь» перейшов до міноритарного акціонера, що представляє команду столичного градоначальника в особі його зятя В'ячеслава Супруненка з партнерами, повідомляє «Деловая столица». Власник понад 66% акцій - очолювана Вадимом Ягідкою Оболонська райадміністрація - добровільно поступився контролем над ЗАТ.

 

Новим головою правління телерадіокомпанії стала Юлія Мазепа, менеджер з персоналу спортклубу «Оболонь», а ревізійну комісію очолила головбух цього ж клубу Наталія Радченко. Директором цієї спортивної організації, співробітники якої тепер управлятимуть телерадіокомпанією, є Володимир Глазков. Паралельно Володимир Михайлович трудиться на посту керівника інвестиційно-консультаційної фірми «Гаєр». Вона відома своєю участю в методичній скупці акцій цілої низки підприємств, що входять до складу ХК «Київміськбуд», які згодом частково перейшли під контроль зятя мера В'ячеслава Супруненка.

 

Майбутнє телекомпанії поки залишається неясним. За словами Іванка, ТРК вже близько двох років не фінансується з районного бюджету: ідею субсидувати телекомпанію депутати нинішнього скликання не підтримали. З цієї причини вона більше року не здійснює профільної діяльності: її сигнал відсутній в кабельних мережах району. Тому, за словами Іванка, в 2007-2008 рр. місцева рада ухвалила рішення провести оцінку вартості 66% акцій громади і продати їх.

 

«Завдання просте - повернути гроші, які були вкладені районом в ТРК за роки її існування», - сказав Іванко. Але далі за це рішення справи не пішло, тому на підприємстві з`явилися нові управлінці, повідомляє Київ.proUA.com.

 

Анатолій Іванко говорить, що устаткування телекомпанії вже застаріло, тому перспектива відновлення мовлення є туманною. Отже, судячи з усього, головною цінністю «Оболоні» є будівля на вулиці Героїв Дніпра, що окремо стоїть, і земельна ділянка площею 0,3 га.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15101
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду