Павло Овечкін працюватиме над докудрамами про війну в компанії «Бабич-дизайн»

6 Травня 2009
21755
6 Травня 2009
16:03

Павло Овечкін працюватиме над докудрамами про війну в компанії «Бабич-дизайн»

21755
Павло Овечкін працюватиме над докудрамами про війну в компанії «Бабич-дизайн»

Режисер Павло Овечкін, екс-режисер шоу «Танцюю для тебе» («1+1»), працюватиме над докудрамами про війну на студії «Бабич-дизайн» (група компаній Star Media). Цю інформацію в інтерв'ю «Детектор медіа» озвучив керівник і співвласник компанії Валерій Бабич. Павло Овечкін підтвердив цей факт.

 

Також в інтерв'ю ТК пан Бабич розповів детальніше про проекти. Ідеться про два 12-серійні фільми в жанрі докудрами - «Велика війна» на замовлення російського «Первого канала» та «Визволителі» (телеканал «Россия»). Обидва фільми плануються до показу на наступний рік, їх присвячено 65-річчю перемоги в Другій світовій війні.

 

«Коли я дізнався, що Овечкін пішов з "1+1", я відразу захотів з ним зустрітися і зробив йому пропозицію. Бо вважаю, що він єдиний, який може підняти жанр докудрами, бо він працював як із хронікою та документальними матеріалами, так і з ігровим матеріалом. Якби він не погодився, то нам би довелося брати двох режисерів - одного на ігрові епізоди, другого - на документальні. Але Павло погодився, і нам вдасться обійтися одним талановитим режисером, якого я вважаю для цього складного проекту просто ідеальним», - так прокоментував залучення Павла Овечкіна до зйомок Юрій Мінзянов, генеральний продюсер Star Media.

 

Як відомо, в розпал проекту «Танцюю для тебе» відбулася ротація команд - шоу залишили режисер-постановник Андрій Дончик, продюсер Іванна Дядюра та режисер документальної частини Павло Овечкін. Виробництво програми очолив  колишній керівник компанії Star Media Entertainment Олексій Гончаренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21755
Читайте також
27.06.2009 09:53
Євген Булавка
, для «Детектор медіа»
19 889
15.05.2009 12:04
Ігор Лосєв, «День»
36 596
13.05.2009 15:58
Борис Соколов, «Грани.Ру»
11 051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду