«Пульс Киева» залишається зі старим інвестором, але поки що без керівників

21 Квітня 2009
15633
21 Квітня 2009
15:18

«Пульс Киева» залишається зі старим інвестором, але поки що без керівників

15633
«Пульс Киева» залишається зі старим інвестором, але поки що без керівників

Безкоштовна газета «Пульс Киева» продовжить вихід у щотижневому режимі (щочетверга) за підтримки старого інвестора, ім'я якого не розголошують. 24 квітня вийде останній номер за квітень, а наступне число газети має з'явитися 14 травня. Про це ТК повідомив екс-комерційний директор ТОВ «Медіа Поінт» (видавець газети) Микола Фаєнгольд.

 

«В период поиска новых инвесторов мы параллельно вели переговоры с текущим инвестором проекта. Достигнуты определенные договоренности», - зазначив він. Газета виходитиме щотижня накладом 180 тисяч примірників. Система розповсюдження залишається такою самою: 27 станцій метро, 24 перехрестя. Планують також задіяти маршрутні таксі. «Как только номер начнет себя окупать, перейдет на выход дважды в неделю - добавится вторник. Так как мы не выходили в течение двух недель, часть бюджетов от нас ушла, и теперь мы боремся за их возвращение к нам», - додав пан Фаєнгольд.

 

Також у компанії «Медіа Поінт» залишаються відкритими борги перед рядом постачальників. «Мы о них не забываем, ведем переговоры. Все долговые обязательства будут покрыты», - запевнив Микола Фаєнгольд.

 

Штат «Пульса Киева» з березня, коли почалися негаразди з фінансуванням проекту, скоротився на 70%. Керівні посади в газеті поки що залишаються відкритими, після того, як з компанії звільнилися директор Олег Лисенко і головний редактор Костянтин Войтенко. Оперативне керівництво наразі здійснює Микола Фаєнгольд - у якості позаштатного консультанта проекту, доки не буде призначене нове керівництво. Тимчасово кураторством займається також і Олег Лисенко.

 

«Штат сокращен максимально. Сейчас административная и руководящая структура полностью не сформирована. Решается вопрос, кто будет главным редактором. Временно заморожено интернет-подразделение. Сейчас ищем руководителя для портала "Пульс Киева"», - повідомив пан Фаєнгольд. За його словами, перед тими, хто лишився в редакції, стоїть завдання максимально оптимізувати витрати в умовах кризи, щоб компанія продовжила існування й ніша безкоштовної ранкової преси не закрилася.

 

Нагадаємо, що на початку березня інвестори відмовилися фінансувати проект «Пульс Киева» в повному обсязі. Редакція переїхала в новий офіс, а випуск газети було переведено зі щоденного в щотижневий режим. Також було призупинено роботу інтернет-порталу «Пульс Киева», який стартував наприкінці січня. Його бета-версія не оновлюється з 13 березня. За непідтвердженою інформацією, інвесторами проекту «Пульс Киева» є структури, наближені до народного депутата Василя Горбаля (фракція Партії регіонів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15633
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!!!
5495 дн. тому
А как же судьба тех 70% сокращенных сотрудников которым "забыли" выплатить даже зарплату, не говоря уже о моральных компенсациях? Просто выбросили людей на улицу и видимо будут нанимать новых журналистов, которых тоже используют и выбросят! Почему же "Телекритика" не пишет об этой стороне проблемы? Вы же тоже журналисты!!! Должно же быть какое-то профессиональное братство!!! Ваших же товарищей просто обокрали, унизили!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду