Компанія Media Point запустила інтерактивний портал «Пульс Києва»

29 Січня 2009
22474
29 Січня 2009
12:42

Компанія Media Point запустила інтерактивний портал «Пульс Києва»

22474
Компанія Media Point запустила інтерактивний портал «Пульс Києва»

29 січня офіційно стартував інтерактивний міський портал «Пульс Києва» (www.puls.kiev.ua). На порталі цілодобово доступні новини Києва і районів, фото і відео міських подій, новини України, спорту, шоу-бізнесу та світу, афіша київських розваг, спільноти киян, довідник адрес і телефонів, а також карта Києва.

Інтерактивність проекту виявлена в тому, що користувачі можуть стати авторами матеріалів, вести блоги, ставити запитання й отримувати відповіді редакції. Зокрема, на сайті створений розділ «Народна приймальня», де читачам на запити надають пораду експертів з міських, побутових і особистих проблем.

Керівником проекту призначено Лесю Мазаник, а головним редактором – Віталія Петровського. «Ми стежимо за всіма інтернет-тенденціями й намагаємося їх застосувати в Україні. Одна з таких новинок – віртуальний відео-гід», – зазначила Леся Мазаник.

Портал «Пульс Києва» – другий проект компанії Media Point (ТОВ «Медіа поінт»). Нагадаємо, що в жовтні 2008 року холдинг запустив безкоштовну щоденну ранкову міську газету «Пульс Києва». «У планах компанії – створити медіахолдинг, до якого увійде мережа міських порталів по Україні, а також запуск додаткових нішевих веб-проектів для українських користувачів», – каже Леся Мазаник. Загалом у компанії нині працює 70 співробітників. Як запевнили «ТК» в Media Point, холдинг не має жодного стосунку до супутникового нішевого телеканалу People TV (ТОВ «Медіапоінт») про VIP-людей, який отримав ліцензію 8 жовтня 2008 року і входить до телегрупи 4TV.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22474
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кабанчик
5577 дн. тому
ура! ура! поздравляю! Леся лучшая!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду