У Криму процвітає цензура

5 Травня 2009
30925
5 Травня 2009
13:56

У Криму процвітає цензура

30925
У Криму процвітає цензура

У Криму практично в усіх державних і комунальних засобах масової інформації існує цензура, повідомляє Інститут масової інформації із посиланням на УНІАН.

 

Під час круглого столу «Стан свободи преси в Криму у 2008 році і шляхи подолання перешкод до утвердженні свободи слова в регіоні у 2009 році» був презентований черговий випуск щорічника «Біла книга кримської журналістики». Там зібрано матеріали, документи і думки експертів про стан свободи слова, свободи преси у Криму в 2008 році.

 

Головною проблемою названо існування цензури, яка різною мірою збереглася практично в усіх державних і комунальних засобах масової інформації Криму та багатьох незалежних виданнях.

 

Продовжують фіксуватися також випадки фізичного тиску на журналістів із політичних мотивів і відсутність адекватної реакції на це з боку правоохоронців. «Досі жоден подібний злочин до кінця не розслідуваний, а зловмисники не покарані», - заявив голова Комітету з моніторингу свободи преси в Криму Володимир Притула.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30925
Читайте також
26.08.2009 10:16
В`ячеслав Хрипун, Санкт-Петербург, для «Української правди»
25 622
18.06.2009 10:57
Ольга Каретникова, Голос.UA
38 251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду