Березень став рекордним за кількістю «джинсових» матеріалів на Львівщині

1 Квітня 2009
14809
1 Квітня 2009
12:12

Березень став рекордним за кількістю «джинсових» матеріалів на Львівщині

14809
Березень став рекордним за кількістю «джинсових» матеріалів на Львівщині

Березень 2009 року - рекордний за кількістю «джинсових» матеріалів на Львівщині. Лідером стала газета «Новий погляд», повідомляє Інститут масової інформації.

 

Про це свідчать результати моніторингу львівських друкованих ЗМІ, проведеного членами ГО «Центр "Журналістський правозахист» із 1 березня до 29 березня 2009 року.

 

Найбільше інформацій без грифу «реклама» з'явилося у таких виданнях: «Новий погляд» - 11; «Суботня пошта» - 9; «Високий замок» - 8; «Ратуша» -  7.


Експерт Олег Онисько прогнозує, що із кожним днем наближення до виборів хвиля «джинси» все наростатиме.

 

Відбувся також моніторинг інтернет-видань за період із 1-го до 31 березня. У рамках моніторингу переглянуто матеріали із чотирьох сайтів - http://portal.lviv.ua/, http://vgolos.com.ua/, http://www.zik.com.ua/, http://www.zaxid.net/.

 

На сайті http://vgolos.com.ua/ виділено один текст із прихованою рекламою. Експерти зазначають, що сайт демонструє певні політичні симпатії та антипатії. На http://portal.lviv.ua/ знайдено два можливо замовні тексти.
 

Проект проходить за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14809
Читайте також
18.06.2009 10:57
Ольга Каретникова, Голос.UA
38 249
15.06.2009 13:12
Вікторія Садова, ZIK
25 103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду