У запорізькій пресі знов побільшало джинси

4 Березня 2009
10741
4 Березня 2009
00:28

У запорізькій пресі знов побільшало джинси

10741
У запорізькій пресі знов побільшало джинси

Газета «Суббота плюс» у Запоріжжі четвертий місяць моніторингу поспіль продовжує займати першість за кількістю матеріалів, які підготовані й опубліковані з порушенням журналістських стандартів. Про це свідчать результати моніторингу публікацій запорізької преси громадською організацією Центр підтримки демократичних журналістських ініціатив, повідомляє Інститут масової інформації.

Моніторинг проводився з 1-го до 28 лютого, експерти оцінювали сумнівні публікації у 5 виданнях Запоріжжя.
 
Із 19 матеріалів, відібраних під час моніторингу, Благодійний фонд «Патріот Запоріжжя» фігурував у 4-х матеріалах, ЛГЗ «Хортиця» - у трьох, Партія регіонів – у двох.

Найбільше інформації без відповідного маркування розмістили:

«Cуббота плюс»  -  9
«Наше время-плюс» - 5
МИГ  - 3
«Запорізька правда» (щоденна) - 2

Експерт Анна Курнацька підсумовує: «Джинсові» публікації за лютий становлять матеріали як від комерційних структур, так і від політичних партій. І якщо у січні видавалося, що економічна криза в області відчутно зменшила рекламний ринок, то лютий вносить деякі корективи в цю картину. Це видно за кількістю і легальної реклами, і замовних матеріалів».

Проект здійснюється за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Моніторинг друкованих видань буде продовжуватися і надалі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10741
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ха-ха-ха
5533 дн. тому
Ха-ха-ха! Запоршивье жжёт!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду