29 квітня - «День „Дня» у Львівській політехніці»

28 Квітня 2009
15057
28 Квітня 2009
14:33

29 квітня - «День „Дня» у Львівській політехніці»

15057
29 квітня - «День „Дня» у Львівській політехніці»

29 квітня 2009 року газета «День», Національний університет «Львівська політехніка» та Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків із діаспорою проводять соціально-культурні заходи під загальною назвою «День „Дня» у Львівській політехніці».

 

У рамках заходу - читацька конференція для студентства й освітян «Формування історичної пам'яті молоді» (початок о 14.00) та відкриття фотовиставки з найкращими роботами Міжнародного фотоконкурсу «День - 2008».

Доповідачі на конференції: ректор Національного університету - Юрій Бобало;
головний редактор газети «День» - Лариса Івшина;
директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків із діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) - Ірина Ключковська.

Читацька конференція пройде у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» (актова зала) за адресою: м. Львів, вул. С. Бандери, 12.
Очікувана кількість учасників заходу - 150 - 200 чоловік.

16:00 - Відкриття фотовиставки газети «День».

Фотоконкурс «Дня» започатковано 1998 року. Після того як з фотороботами ознайомлюються мешканці та гості столиці, виставка, складена з найкращих конкурсних робіт, їде великими та малими містами України. Цього року всеукраїнський тур було урочисто відкрито в місті Луцьку. У березні естафета перейшла до Чернігова, а у квітні та травні її зможуть побачити мешканці Львова. У Львові виставка триватимете з 29 квітня до 15 травня.

Відкриття фотовиставки відбудеться за адресою: м. Львів, вул. С. Бандери, 12, головний корпус Національного університету «Львівська політехніка», ауд. 226.

На заходи «День „Дня» у Львівській політехніці» запрошені: керівництво та студенти ВНЗ Львова, представники місцевого та обласного самоврядування, журналісти обласних та місцевих ЗМІ.

 

Джерело інформації - «Майдан»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду