Суд зобов’язав мера Львова спростувати неправдиву інформацію щодо газети «Ратуша»

18 Червня 2009
31373
18 Червня 2009
14:01

Суд зобов’язав мера Львова спростувати неправдиву інформацію щодо газети «Ратуша»

31373
Суд зобов’язав мера Львова спростувати неправдиву інформацію щодо газети «Ратуша»

17 червня 2009 року газета «Ратуша» отримала виконавчий лист Галицького районного суду м. Львова, яким суд зобов'язав міського голову Андрія Садового спростувати неправдиву інформацію, яку він поширив про газету «Ратуша» на сесії Львівської міської ради 11 жовтня 2007 року й того ж дня на брифінгу для журналістів, повідомляє сайт газети «Ратуша».

 

«Рішення суду вступило в силу 29 травня 2009 року. У 2007-му пан Садовий зазначив про "Ратушу", якій не давав грошей на фінансування: "Гроші вони отримують вчасно і системно, правда, в конвертах! Це вже робота для правоохоронних органів"», - йдеться в новині.

 

Прес-служба Львівської міськради пообіцяла ТК згодом обов'язково прокоментувати рішення суду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31373
Читайте також
15.06.2009 13:12
Вікторія Садова, ZIK
25 103
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5422 дн. тому
Не зрозумів - що газета Львівської міської ради виграла суд у міського голови Львова?! Ніколи в таке не повірю, або це дійсно щось унікальне!! Олег Заходив на сайт цього видання, але теж до пуття нічого не зрозумів. Може хтось розтлумачити? Я теж львівянин, але вже 5 рік живу у Києві, тож напевно втратив стержень розуміння місцевих подій
CBC
5427 дн. тому
Спасибо. Но я что то не вижу "коментаря" прес-службы Львовского горсовета. Хотя что ты тут откоментиру ? Ребятам из прес-центра не позавидовать.
ruslviv
5428 дн. тому
Cbc, Ви цілком вірно зрозуміли - засновником і власником львівської міської газети "Ратуша" є Львівська міська рада.
ruslviv
5428 дн. тому
Детальніше на сайті "Ратуші": http://ratusha.lviv.ua/sadovuj_brehav_pro_ratushu.html
Cbc
5428 дн. тому
А что они, собственно говоря, могут откоментировать? Надо извиниться і все. Но газетчики молодцы! Выиграть суд у собственного шефа (я правильно понял?) - это из ряда вон!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду