«MTV Україна» переходить від «Пріоритету» до «Сфери-ТВ»

25 Листопада 2008
4777
25 Листопада 2008
16:02

«MTV Україна» переходить від «Пріоритету» до «Сфери-ТВ»

4777
<b>«MTV Україна» переходить від «Пріоритету» до «Сфери-ТВ»</b>

Розважально-музичний телеканал «MTV Україна» припинив співпрацю з сейлз-хаусом «Пріоритет», яка тривала усього 2 місяці, і планує укласти угоду зі «Сферою-ТВ». Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор каналу «MTV Україна» Костянтин Стрюков.

Рішення він пояснив тим, що в умовах «кризи рекламного ринку» «Пріоритет» був вимушений кинути усі сили на свого основного клієнта – «1+1». «А "Сфера-ТВ" більше налаштована на працю з невеликими нішевими каналами, до яких ми належимо», - пояснює пан Стрюков.

Угода з «Пріоритетом» укладалася терміном на 2 місяці, тож 1 грудня, коли спливає цей термін, вона просто перестане діяти. Із «Сферою-ТВ» угода також укладається на короткий термін – 1 місяць. А потім, якщо усі сторони будуть задоволені, договір автоматично пролонгується на 2009 р.

Мінімальної суми доходів від реклами новий сейлз-партнер не пропонував, а канал його не вимагав. Пан Стрюков вважає, що це прерогатива великих каналів, а «MTV Україна» «поки що не такий гравець, щоб вимагати гарантій».

Генеральний директор «Пріоритету» В’ячеслав Булавін прокоментував втрату клієнта так: «Имеют право. Мы же считаем, что в той неопределенной ситуации, в которой сейчас пребывает рекламный рынок, заявления из серии "мы хотим столько-то" означают нереалистичность поведения». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4777
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Erik
5627 дн. тому
Да, Булавину пофиг какой-то прищик телеканал, когда с плюсами реальная ж.Сложно представить Приоритет без плюсов. спесь поубавить надо. Прищики кормильцами могут стать.
Мира
5636 дн. тому
Булавин может только раздувать важно губы, а клиенты один за одним с ним прощаются... Гибкости не хватает в решениях - Приоритет живёт прошлым, когда он был на вершине. Теперь с вершины катится с нарастающей скоростью...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду