«Відео Інтернешнл» заявляє, що все ще не домовилася із СМЕ

23 Січня 2009
6342
23 Січня 2009
17:58

«Відео Інтернешнл» заявляє, що все ще не домовилася із СМЕ

6342
«Відео Інтернешнл» заявляє, що все ще не домовилася із СМЕ
«Відео Інтернешнл» та СМЕ поки що не домовилися про компенсацію за дострокове розірвання угоди. Про це «Детектор медіа» повідомили в групі компаній «Відео Інтернешнл», спростувавши попередню заяву про досягнення домовленостей.
 
«На сегодняшний день между группой компаний “Видео Интернешнл” и Central European Media Enterprises (СМЕ) не существует договоренности о сумме и порядке выплаты компенсации за досрочное расторжение договоров о размещении рекламы на украинском телеканале “1+1”. “Видео Интернешнл” намеревается в случае необходимости защищать свои права в этой связи всеми законными способами, в том числе, и путем обращения в судебные и арбитражные инстанции», – йдеться в офіційному повідомленні «ВІ».
 
Нагадаємо, співпраця між «ВІ Пріоритет» та «1+1» мала тривати щонайменше до кінця 2011 року. Водночас у грудні СМЕ оголосила про припинення відносин із групою «Відео Інтернешнл» з 1 січня 2009 року та самостійний продаж реклами, а також оприлюднила формулу розрахунків за дострокове розірвання угоди: 12% середньої щомісячної виручки каналу від реклами за останні 6 місяців співпраці (з жовтня 2008 року по березень 2009 року) плюс 6% середньомісячної виручки від спонсорства, помножених на 6. Тим часом, за словами В’ячеслава Булавіна, фінансові зобов’язання СМЕ перед «Пріоритетом» становлять значно більшу суму.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6342
Читайте також
29.01.2009 11:12
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
12 183
09.12.2008 12:18
Евгения Продаева
47 362
08.12.2008 12:39
Максим Лазебник, Sostav.ua
11 498
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Попэску
5579 дн. тому
Видак, сдавайся!!! Цыгане пришли - дулю принесли.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду