У 2008 році ТЕТ залишається з «Пріоритетом»

4 Грудня 2007
25234
4 Грудня 2007
13:53

У 2008 році ТЕТ залишається з «Пріоритетом»

25234
У 2008 році ТЕТ залишається з «Пріоритетом»
Телекомпанія ТЕТ та компанія «Відео Інтернешнл-Пріоритет» підписали угоду про продовження співробітництва у 2008 році. Як повідомляє прес-служба телекомпанії ТЕТ, «Відео Інтернешнл-Пріоритет» залишиться ексклюзивним продавцем прямої реклами на цьому каналі.
 
Запитання «ТК» щодо того, чи провадив телеканал переговори з іншими сейлз-хаусами і чим була вигідна пропозиція «Пріоритету», Григорій Тичина, голова правління ЗАТ «Телекомпанія «ТЕТ», залишив без відповіді.  
 
ТЕТ та «Відео Інтернешнл-Пріоритет» співпрацюють у сфері продажу реклами з січня 2004 року.  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду