«Не дождетесь!»: «Відео Інтернешнл» не збирається залишати Україну

19 Грудня 2008
17596
19 Грудня 2008
12:22

«Не дождетесь!»: «Відео Інтернешнл» не збирається залишати Україну

17596
«Не дождетесь!»: «Відео Інтернешнл» не збирається залишати Україну
Піар-директор групи компаній «Відео Інтернешнл» (в Україні представлена сейлз-хаусом «ВІ-Пріоритет») Антон Чаркін заперечив «ТК» інформацію про імовірне закриття українського представництва.
 
«Не дождетесь нашего ухода с такого интересного рынка, как украинский! Решение “1+1” для нас было несколько удивительным, когда мы верой и правдой служили им многие годы, особенно последний год, когда у канала падала доля аудитории, а мы зубами держали их рекламные доходы на уровне много большем, чем могло быть. Мы держали по “1+1” такой уровень power ratio (відношення частки рекламних грошей до частки телеперегляду, - «ТК»), какой мало кто из селлеров на украинском рынке мог показать. Но право канала так поступать. Хотя это совершенно не значит, что мы будем уходить из Украины», – заявив він.
 
У відповідь на запитання, кого шукатиме «ВІ-Пріоритет» на місце основного клієнта, яким був канал «1+1», пан Чаркін сказав, що їм усі цікаві. «У нас никаких противопоказаний нет. И мы считаем, что наш уровень сервиса и то, что мы можем предложить украинским каналам, является вполне выгодным предложением», – підкреслив він.
 
Водночас газета «КоммерсантЪ» пише, що протягом місяця «ВІ» може закрити український офіс. «Окончательное решение по этому поводу еще не принято», – повідомив видання заступник генерального директора «ВІ» Олександр Костюк. «Коммерсант» нагадує, що цього року компанія вже закрила свої офіси в Молдові та Грузії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17596
Читайте також
16.01.2009 17:39
Евгения Продаева
20 544
25.12.2008 20:29
Евгения Продаева
24 779
09.12.2008 12:18
Евгения Продаева
47 356
08.12.2008 12:39
Максим Лазебник, Sostav.ua
11 498
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петро - Инсайдеру
5607 дн. тому
Любезный! Вы можете привести хоть один пример?! Вы видимо слабо ориентируетесь в этих делах...
MEDIA
5608 дн. тому
УРОВЕНЬ СЕРВИСА? ПРИ 12% КОМИССИИ?? НУ ОНИ СЕБЯ И ЛЮБЯТ!
MEDIA
5608 дн. тому
УРОВЕНЬ СЕРВИСА? ПРИ 12% КОМИССИИ?? НУ ОНИ СЕБЯ И ЛЮБЯТ!
Инсайдер
5608 дн. тому
Н-да, лучше бы Чаркин молчал про "уровень сервиса" Приоритета по отношению к небольшим каналам... Уж больно они привыкли, что если у них есть 1+1, то все остальные "небольшие" каналы-клиенты им должны ножки целовать... Высоко взлетели - больнее упали.
скра
5608 дн. тому
Кто то в это поверил?
spam
5608 дн. тому
уходя уходи
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду