«Газета 24» позбулась української версії

5 Грудня 2008
26409
5 Грудня 2008
16:44

«Газета 24» позбулась української версії

26409
«Газета 24» позбулась української версії
«Газета 24» з 2 грудня припинила випуск української версії. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» Олексій Хорош, керівник прес-служби компанії «ВОКстрім», що є управляючою компанією холдингу «Медіадім» («Газета 24», портал «24.ua» та телеканал ТОНІС). 
 
Також за словами пана Хороша, серед інших «антикризових» заходів – припинення друку «Газети 24» у Запоріжжі та Львові. Відтепер газета друкуватиметься тільки в Києві й зі столиці розсилатися по регіонах.
 
Ліквідація відповідних підрозділів потягне за собою і відповідні кадрові скорочення, які попередньо оцінюються у 15 осіб.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26409
Читайте також
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5612 дн. тому
Ліза // 10.12.2008 17:34:02 Пташко, ты шо - в националисты подалась????
Бред
5612 дн. тому
Да, ноль это что-то!!! И кому такой бред может в голову прийти, при таких рыночных показателях?
Ліза
5613 дн. тому
Краще би українську версію залишили, адже в Україні живети! {CENSORED}
5614 дн. тому
м-да-а... лучше бы кое-кто свиноферму купил. По крайней мере, были бы с мясом. А так - визгу много, шерсти мало... Это бедному кое-кому голову заморочили остаточно: он думает выход на "ноль" это без убытков, типа, а в газете сидят и тихо ржут - ноль, это, дорогой ты наш, просто полный ноль. даже два ноля... Получите, распишитесь
5615 дн. тому
свині -не винні. Они просто кушают когда дают, а когда не дают кричат...
5616 дн. тому
Может заморозить эту газетенку, жрет она много, а тимченко , который ничего не делает, тоже не мало кушает, а выхлоп Ну-У-ЛЕВОЙ..
Да ну вас всех!
5616 дн. тому
Вот интересно - под сообщением о конфликте 24 со Шлапаком - НИ ОДНОГО КОММЕНТА. Забоялисси? А ведь тема гораааааздо интереснее для профи. Ага, там же ни инвесторов грязью не польешь, ни о нарушении профессиональных стандартов 24 не выскажешься, ни по истерике Шлапака не проедешься. Эх, народ! Потому и закрывают всех и вся повсеместно.
Посторонний
5616 дн. тому
Лучше всего было бы если б здесь все газеты и журналы позакрывали. Все равно никто писать не умеет. Оставили б один "Президентский вестник", который бы копировал "Правду" советских времен. Читающий народ от этого ничего бы не потерял. А так одни бездари
Остров Киев
5617 дн. тому
Так это хорошо известно! Вот посмотрите. http://vefff.livejournal.com/
русский Санта Клаус
5617 дн. тому
ВЫ, ребятки, элементарно лоханулись, оставив русскую версию http://ebitda.com.ua/content/view/602/79/
ВБ
5618 дн. тому
Так и на ТОНИСе с понедельника второй раз будет "ОПТИМИЗАЦИЯ" на 50% сотрудников. Только кого там можно уже сокращать если на канале и так уже осталось до 100 человек, даже уборщиц не видно на работе.....................
ха
5618 дн. тому
http://www.telekritika.ua/news/2008-01-16/35975 у некоторых накопилось много злости....
отож
5618 дн. тому
А почем? молчит супер-менеджер Тимченко...Ранше что-то вякал, или опять смена составов?
5618 дн. тому
А чи не позбутися інвесторам головного болю?
ачи
5618 дн. тому
А чи не позбутися їм інвесторів? Нашо так довго та бздюче конати? Страякі, стройте дальше, кіньтє мєдіа, а то окончательно позєлєнєєтє! У вас же щупальца на другое заточени. Вы же умеете только стройплощадки прихватывать, разводить высокооктановый экологичным рапсовым маслом да нищих гуцулов кидать на бабки
5618 дн. тому
ну то й що?
Бруківка
5618 дн. тому
Шкода. Хоч, думаю, справа не в україномовності, а в контенті і особливостях дистрибуції. Наступним "антикризовим" кроком буде закриття російськомовної версії - під приводом "сконцентруємося на Інтернеті - за ним майбутнє" :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду